SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 19 Mart 2021 #1 WD HDD'm var, HD Tune ile test ettikten sonra çıkartıp taktım, ancak sistem görmemeye başladı. Disk Manager'da şöyle görünüyor:
WD HDD'm var, HD Tune ile test ettikten sonra çıkartıp taktım, ancak sistem görmemeye başladı. Disk Manager'da şöyle görünüyor:
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #2 Harf atamayı denediniz mi?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #3 mburaktekin dedi: Harf atamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Başlatılmamış diske harf atayamaz. Diski başlatmaya çalışınca bir hata alıyor musunuz?
mburaktekin dedi: Harf atamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Başlatılmamış diske harf atayamaz. Diski başlatmaya çalışınca bir hata alıyor musunuz?
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 19 Mart 2021 #4 Sata çalışıyor ama power kablosu sorunlu sanırım.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 19 Mart 2021 #5 mburaktekin dedi: Harf atamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Disk Yöneticisi'ni açtığımda şu ekran geliyor: İçinde çok çok kıymetli veriler var, silinmesini istemiyorum. Bu nedenle bilmediğim bir şey yapmak istemiyorum.
mburaktekin dedi: Harf atamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Disk Yöneticisi'ni açtığımda şu ekran geliyor: İçinde çok çok kıymetli veriler var, silinmesini istemiyorum. Bu nedenle bilmediğim bir şey yapmak istemiyorum.
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 19 Mart 2021 #6 SideWinder dedi: Disk Yöneticisi'ni açtığımda şu ekran geliyor: Eki Görüntüle 930164 İçinde çok çok kıymetli veriler var, silinmesini istemiyorum. Bu nedenle bilmediğim bir şey yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Cmd'ye diskpart yazıp sonra list disk komutunu grip datalarınızın olup olmadığı kontrol eder misiniz?
SideWinder dedi: Disk Yöneticisi'ni açtığımda şu ekran geliyor: Eki Görüntüle 930164 İçinde çok çok kıymetli veriler var, silinmesini istemiyorum. Bu nedenle bilmediğim bir şey yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Cmd'ye diskpart yazıp sonra list disk komutunu grip datalarınızın olup olmadığı kontrol eder misiniz?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 19 Mart 2021 #7 Monolova dedi: Cmd'ye diskpart yazıp sonra list disk komutunu grip datalarınızın olup olmadığı kontrol eder misiniz? Eki Görüntüle 930169 Genişletmek için tıkla... Şu şekilde. Ancak şu an boş görünmesi normal zira sistem diski tanıyamıyor: (En alttaki)
Monolova dedi: Cmd'ye diskpart yazıp sonra list disk komutunu grip datalarınızın olup olmadığı kontrol eder misiniz? Eki Görüntüle 930169 Genişletmek için tıkla... Şu şekilde. Ancak şu an boş görünmesi normal zira sistem diski tanıyamıyor: (En alttaki)
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 19 Mart 2021 #8 Diski GNU/Linux dağıtımları ile görebiliyor musunuz?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.292 Makaleler 110 Çözümler 121 19 Mart 2021 #9 Alpha Centauri dedi: Diski GNU/Linux dağıtımları ile görebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim onu da.
Alpha Centauri dedi: Diski GNU/Linux dağıtımları ile görebiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim onu da.
DeathFire Gigapat Forumun Hafızası Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.542 Makaleler 12 Çözümler 28 Yer Ankara 19 Mart 2021 #10 OTG kablonuz varsa destekleyen bir telefon/tablete bağlayıp bakabilir misiniz? Bilgisayarda göremediğim ne varsa böyle görüp biçimlendiriyorum belki faydası olur(görmek için).
OTG kablonuz varsa destekleyen bir telefon/tablete bağlayıp bakabilir misiniz? Bilgisayarda göremediğim ne varsa böyle görüp biçimlendiriyorum belki faydası olur(görmek için).