@SideWinder Ubuntuyu "Try Ubuntu" modunda girip açmayı deneyebilir misiniz? Bozuk harddiskten verileri öyle kurtarmıştım. Daha sonra low level format atmaya çalışıp hiç bir yerde okutamamıştım tabi.
Geldi valla.. Hatta 1 ay once geldi.. 500gb'lik bir M.2 SSD Disk cope gitti o yuzden. Icindekileri de kurtaramadik. Kurtaracak birsey yoktu, bizim oglan allahtan diger HDD'de tutuyor dosyalari. RMA baslattim ama Amerika'ya geri gonder, degisim bekle.. v.s. daha pahaliya geleceginden dolaba kaldirdim duruyor simdilik. Diskpart falan hicbiri ise yaramadi. Bir sekilde HDD kendini koruma moduna almis (icindeki veriler kurtarilabilsin diye, kopruden once son cikis gibi dusun. Koruma'dan verileri aldin, aldin.. alamadin, uzerine bir bardak su icersin)
Veri kurtarma servisleri cok pahali gercekten. Benim 4tb'lik backup'larim gitmisti. Hem de icinde 9 yillik butun tasarimlarim, calismalarim, fotograflarim, PSD dosyalarim..v.s. Data kurtarma servisi $3000 isteyince direkt cope attim Nasil olsa hepsi hafizamda var, gerekirse tekrar yaparim.
Ondan beridir, Google Drive benim tek backup noktam.
Şu an disk çalışıyor, kendi kendine durmuyor. Üzerinde herhangi bir recovery programı ile deneme yaptığım zaman, disk ve kafa çalışıyor yani. Bu biraz iyiye işaret.
Şu "Disk Initialization" olayını atlamam gerekiyor sanırım. Bir yolu vardır elbet...
İşe yaramadı o da. Ben de şok oldum. HDD'nin hiçbir şeyi yoktu. Sağlık olsun, yapacak bir şey yok. Profesyonel birkaç yere vereceğima rtık, benim yapabilecek bir şeyim kalmadı.