HD Tune Pro Damage Block

Makaleler
1
Yer
Eskişehir
HD Tune Pro 5.70 ile yapmaya çalıştığım testlerde bazı hatalar alıyorum. Harddisk 1TB ama Benchmark yaparken belirli bir yerden sonra "aborted" hatası alıyorum. Sağlık taramasında 9. kutu kırmızı sadece. (Tüm taramayı tamamladım. Damage Block normalde 0.3 çıkıyor burada sadece o noktayı göstermek için kısa test yaptım). Sizce ne yapmalıyım? Tavsiye alabilirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuç o kadar mı kötü? Şimdi maalesef bildiğiniz gibi her şey ateş pahası. Max ne kadar idare eder ?
Sizden ricam; HDD Sentinel programını bilgisayarınıza kurar mısınız? Karşınıza direkt olarak "sağlık/health %" olarak gelir, olayın anlaşılmasını kolaylaştırır. Ben %94 sağlık oranına sahip HDD kullanıyorum ve bir sorun yok ancak %40 veya %50'de mavi ekran, kapanma, yavaşlık ve birçok sorun ile karşılaşıyorsunuz.

Dediğiniz uygulamayı kurdum. Sonuç baya kötü...

Dosya Ekleri

• hdd1.PNG
    36,6 KB · Görüntüleme: 175
Laptop'ta mı kullanıyorsunuz, dizüstü bilgisayarlarda en çok sorun HDD'den kaynaklanıyor. Siz dosyalarınızı kurtarmaya bakın. HGST, Toshiba'nın bir alt markası ve nedense bir tane adam akıllısı yok
Evet maalesef dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Alternatif olarak ne alabilirim. Haricî bir harddisk aldım sony 1 tb ona yedekliyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…