yagizdutdut Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 338 Çözümler 8 8 Temmuz 2023 #1 Selam arkadaşlar, HD Tune Pro'ya göre hard diskimde sorun var. Tarama sonucu bu şekilde. Düzeltebilir miyiz? Dosya Ekleri resim_2023-07-08_222234651.png 2,4 KB · Görüntüleme: 54 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2023
Selam arkadaşlar, HD Tune Pro'ya göre hard diskimde sorun var. Tarama sonucu bu şekilde. Düzeltebilir miyiz?
whycat Decapat Katılım 24 Kasım 2022 Mesajlar 612 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri * Intel(R) Iris(R) Graphics 540 Cinsiyet Diğer 8 Temmuz 2023 #2 yagizdutdut dedi: Selam arkadaşlar, HD Tune Pro'ya göre hard diskimde sorun var. Tarama sonucu bu şekilde. Düzeltebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Elbet düzeltilebilir ama 1 bad sectordan bir şey olmaz hani kısa vadeli kullanım için sorun yaratacağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
yagizdutdut dedi: Selam arkadaşlar, HD Tune Pro'ya göre hard diskimde sorun var. Tarama sonucu bu şekilde. Düzeltebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Elbet düzeltilebilir ama 1 bad sectordan bir şey olmaz hani kısa vadeli kullanım için sorun yaratacağını düşünmüyorum.
KS KS yagizdutdut Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 338 Çözümler 8 8 Temmuz 2023 #3 whycat dedi: Elbet düzeltilebilir ama 1 bad sectordan bir şey olmaz hani kısa vadeli kullanım için sorun yaratacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hiçbir oyun açamıyorum FIFA 23 ve Epic Games başlatıcısı kendini silmiş indirmeye çalışınca error veriyor ve açılmıyor. Artı 0 Eksi
whycat dedi: Elbet düzeltilebilir ama 1 bad sectordan bir şey olmaz hani kısa vadeli kullanım için sorun yaratacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hiçbir oyun açamıyorum FIFA 23 ve Epic Games başlatıcısı kendini silmiş indirmeye çalışınca error veriyor ve açılmıyor.