HD Tune Pro sonuçları

mustafalptkn

Centipat
Geçen günlerde HD Tune Pro programıyla hard diskimi test ettim. Error scan bölümünde basit taramada bir sıkıntı çıkmadı. Health bölümünde "reallocated sector count" ve "reallocated Event count" kısımlarında sorun olduğunu gördüm. O günden sonra PC yavaş açılıp kapanmaya başladı. Yani ortalama 1 1.5 dakika daha uzun sürede açılıyor. Programı hiç kalıntı dosya bile bırakmadan sildim fakat yine aynı şekilde PC uzun sürede açılıyor.
Bunun nedeni ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen günlerde HD Tune Pro programıyla hard diskimi test ettim. Error scan bölümünde basit taramada bir sıkıntı çıkmadı. Health bölümünde "reallocated sector count" ve "reallocated Event count" kısımlarında sorun olduğunu gördüm. O günden sonra PC yavaş açılıp kapanmaya başladı. Yani ortalama 1 1.5 dakika daha uzun sürede açılıyor. Programı hiç kalıntı dosya bile bırakmadan sildim fakat yine aynı şekilde PC uzun sürede açılıyor.
Bunun nedeni ne olabilir?
Belki sebebi başkadır.
Belki tesadüf.
Belki virüs.
Siz yine de sonuçları SS alıp atabilir misiniz?

Belki sebebi başkadır.
Belki tesadüf.
Belki virüs.
Siz yine de sonuçları SS alıp atabilir misiniz?

Tekrar indirdim para vermem gerekiyor galiba anlamadım pek internet sitesine yönlendirdi. Aynı hatanın başka bir yerde fotoğrafını koydum onu koydum ss olarak.

Dosya Ekleri

• resim2.png
    resim2.png
    67,5 KB · Görüntüleme: 74
Tekrar indirdim para vermem gerekiyor galiba anlamadım pek internet sitesine yönlendirdi. Aynı hatanın başka bir yerde fotoğrafını koydum onu koydum ss olarak.
Pro sürümü paralı.
Diskin durumu iyi sayılmaz.
Error Scan bölümüne girip Quick scan modu kapalı tararıp atabilir misiniz?

Aynı uyarı vardı SATA değiştirdim kalktı. Attığınız fotoğrafta diskinizin durumu kötü değil aksine gayet normal. Uyarı olanlara bakarsanız current - 100 worst - 100 yazıyor. Biraz araştırdığımda ortalama derecenin üstünde olduğu veya kabloda sorun olduğu yazıyordu. Kablo değiştirdiğinizde durum aynıysa iki türlü endişenmeniz gereken bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Aynı uyarı vardı SATA değiştirdim kalktı. Attığınız fotoğrafta diskinizin durumu kötü değil aksine gayet normal. Uyarı olanlara bakarsanız current - 100 worst - 100 yazıyor. Biraz araştırdığımda ortalama derecenin üstünde olduğu veya kabloda sorun olduğu yazıyordu. Kablo değiştirdiğinizde durum aynıysa iki türlü endişenmeniz gereken bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Peki teşekkür ederim.
Pro sürümü paralı.
Diskin durumu iyi sayılmaz.
Error Scan bölümüne girip Quick scan modu kapalı tararıp atabilir misiniz?

Dediğin gibi yaptım nerdeyse 1.5 saat sürdü ama sıkıntı görünmüyor.

Dosya Ekleri

• hdtune.png
    hdtune.png
    22,1 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı