HD Tune Pro Sonuçları

• Konuyu başlatan gr0z
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.356
Şuan lık format atmana gerek yok eğer artarsa ilk önce format sonra low level format atarsın.
Peki sizce değiştirmeli miyim? 500gb'lık bir SSD'ye geçmeyi düşündüm fakat kararsızım. Gerek maddi açıdan gerek hafıza yetersizliğinden ötürü. Ama bir yandan da bu siyah ekran sorunları, bir oyun güncellemesinde indirdikten sonra onu yazma süresini bekleme vs. bayağı can sıkıcı.

Peki sizce değiştirmeli miyim? 500gb'lık bir SSD'ye geçmeyi düşündüm fakat kararsızım. Gerek maddi açıdan gerek hafıza yetersizliğinden ötürü. Ama bir yandan da bu siyah ekran sorunları, bir oyun güncellemesinde indirdikten sonra onu yazma süresini bekleme vs. bayağı can sıkıcı.
Değiştirmene gerek yok ama yanına SSD alabilirsin tabi. Windows 10 HDD için çok ağır zaten normal sayılır Eğer biraz hız istiyorsan şuanlık Windows 8.1 deneyebilirsin ama SSD yi erken alacaksan şuan gerek yok.

Değiştirmene gerek yok ama yanına SSD alabilirsin tabi. Windows 10 HDD için çok ağır zaten normal sayılır Eğer biraz hız istiyorsan şuanlık Windows 8.1 deneyebilirsin ama SSD yi erken alacaksan şuan gerek yok.
Açıkçası tek slotum var, laptop kullanıcısıyım cd-rom da harici. O yüzden biraz şanssızım maalesef. :) Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı