Çözüldü HD Tune raporum, ne yapmalıyım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wolfusta

Hectopat
Bilgisayarımın D diskinde işlem yaparken sürekli veri aktarma yarıda kalıyor ve sık sık yanıt vermiyor sorunu ile karşılaşıyordum,

Steam'de aynı şekilde içine hiçbir şey yükleyemiyordum, disk hızı 0'lara düşüyordu, HD Tune denen program ile taradığımda ise oldukça bol kırmızılı bir tablo ile karşılaştım, Benchmark yaptığımda ise 0'lara düşüp yarıda hata veriyor, yeni HDD alırsam sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum, teyit etmek istedim, kesin bitmiş mi bu HDD arkadaşlar? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    10,9 KB · Görüntüleme: 95
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    16,3 KB · Görüntüleme: 96
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    8 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Diskte veri yazılamayan sektörler oluşmuş yani bad sectör. İçerisinde önemli verileriniz var ise hemen başka bir diske yedekleyin. Diski gittiği yere kadar kullanın ve yeni disk bakmaya başlayın.
Diskte veri yazılamayan sektörler oluşmuş yani bad sectör. İçerisinde önemli verileriniz var ise hemen başka bir diske yedekleyin. Diski gittiği yere kadar kullanın ve yeni disk bakmaya başlayın.

Çözüm
Çok eski bir diske de benzemiyor. Çalışırken HDD'yi düşürme vb. durum yaşadınız mı?
4 yıldır kullanıyorum bu HDD'yi, pek yüksekten düştüğünü hatırlamasam da birkaç kez sarsılmıştır eminim.
Evet, Steam'de sürekli veri yazma hatası alıyordum böylelikle bu hata da cevaplanmış oldu..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı