HD Tune sonuçları nasıl?

Makaleler
4
Daha fazla  
PC bazen sıklıkla kendini resetlyor yeniden başlıyor. Bazen 1-2 saat kullanabiliyorum bazen 1-2dk bazen ise 3-5 saniye sonra sürekli resetliyor. HDD'den midir diye merak ettim. Neyse konumuz HDD, durumu nasıl?

1616361022113.png

quickscan-hdtune.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, durumu iyi değil. Yedekler çok azalmış gözüküyor. Önemli olan şeyleri yedekleyin derim.

Artı -1 Eksi
@furkii06, sizinki de iyi değil hocam.
Bir de Samsung olacak püü ben de bi konu açmıştım dün bilgisayar belli bir süreden sonra yeniden başlıyor diye HDD yüzünden mi? Bu HDD ne kadar dayanır? Bilgisayar değiştirirsem bu PC kardeşime kalır o yüzden PC de takılı kalması sorun etmez umarım.

Artı -1 Eksi
Durumunuz PSU kaynaklı olabilir ve HDD de pek iyi değil.
Kapanma durumu PSU kaynaklı olabilir banada öyle geldi, PC bir kere resetleyince sürekli açılıyor resetliyor açılıyor resetliyor. Sonra ben hiç bir işe yaramayacak şekilde kablo falan çıkartıp takıyorum işe yaramıyor falan. CPU çıkarıyorum takıyorum düzeliyor sanıyordum çıkardım taktım düzelmedi. Tamamen şans eseri olarak kendi kendine düzeliyor düzeldiğinde 1-2 gün kapanmıyor kullanabiliyorum PC'yi. Bir sürü konu da açtım anlattım derdimi.

Bir de Samsung olacak püü ben de bi konu açmıştım dün bilgisayar belli bir süreden sonra yeniden başlıyor diye HDD yüzünden mi? Bu HDD ne kadar dayanır? Bilgisayar değiştirirsem bu PC kardeşime kalır o yüzden PC de takılı kalması sorun etmez umarım.
Kaç yıllık HDD en az 10 senesi var çünkü bende de aynı HDD mevcut.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı