Aurvion Centipat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 77 Çözümler 2 12 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar HD tune son sürümüyle hdd ve ssd ile test ettirdiğim değerler.İlk defa kullandığım için size soruyorum.Değerlerim nasıl ? Bir sıkıntısı var mı ? HDD: SSD:
Arkadaşlar HD tune son sürümüyle hdd ve ssd ile test ettirdiğim değerler.İlk defa kullandığım için size soruyorum.Değerlerim nasıl ? Bir sıkıntısı var mı ? HDD: SSD:
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 12 Nisan 2020 #2 HDD bir sorun görünmüyor birde CrystalDiskInfo yükler misiniz? Daha ayrıntılı olsun diye.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 12 Nisan 2020 #3 Bir sorun göremedim, değerleri de güzel ve bad sektöre de rastlamadım.
Aurvion Centipat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 77 Çözümler 2 12 Nisan 2020 #4 Furkan_D dedi: HDD bir sorun görünmüyor bir de crystaldiskınfo yükler misiniz? Daha ayrıntılı olsun diye. Genişletmek için tıkla... Onunda değerleri atıyorum şimdi.
Furkan_D dedi: HDD bir sorun görünmüyor bir de crystaldiskınfo yükler misiniz? Daha ayrıntılı olsun diye. Genişletmek için tıkla... Onunda değerleri atıyorum şimdi.
ilkerowic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Eskişehir 12 Nisan 2020 #5 Furkan_D dedi: HDD bir sorun görünmüyor birde CrystalDiskInfo yükler misiniz? Daha ayrıntılı olsun diye. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bakana kadar benim değerlere baksanız bir de? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 30,6 KB · Görüntüleme: 72
Furkan_D dedi: HDD bir sorun görünmüyor birde CrystalDiskInfo yükler misiniz? Daha ayrıntılı olsun diye. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bakana kadar benim değerlere baksanız bir de?
Aurvion Centipat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 77 Çözümler 2 12 Nisan 2020 #6 Furkan_D dedi: HDD bir sorun görünmüyor birde CrystalDiskInfo yükler misiniz? Daha ayrıntılı olsun diye. Genişletmek için tıkla...
Furkan_D dedi: HDD bir sorun görünmüyor birde CrystalDiskInfo yükler misiniz? Daha ayrıntılı olsun diye. Genişletmek için tıkla...
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.231 Çözümler 23 12 Nisan 2020 #7 Aurvion dedi: Eki Görüntüle 534142 Genişletmek için tıkla... Bir sorun yok HDD ama sıcaklık değerleri biraz fazla gibi.
Aurvion dedi: Eki Görüntüle 534142 Genişletmek için tıkla... Bir sorun yok HDD ama sıcaklık değerleri biraz fazla gibi.
Aurvion Centipat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 77 Çözümler 2 12 Nisan 2020 #8 Furkan_D dedi: Bir sorun yok HDD ama sıcaklık değerleri biraz fazla gibi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim, iyi forumlar.
Furkan_D dedi: Bir sorun yok HDD ama sıcaklık değerleri biraz fazla gibi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim, iyi forumlar.