HD2600 PRO Tüm Oyunlarda Fps Düşme

Daha fazla  
Arkadaşlar bir sorunum var. Sanıırım işlemciyle ilgili bir sorun bu, oyunlarda bazen takılıyor. 10 sn filan fps 08 filan oluyor, normalde ise 20 fps oynayabiliyorum. Sistemi altta vereceğim bir yardımcı olursanız sevinirim, eskiden böyle degildi eskiden LoL'da 70 fps verirdi. Şimdi max 30 veriyor, yardımcı olursanız sevinirim.

a.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalpte koymuş :D . Öncelikle @J4RBEI arkadaşın dediği gibi Windows XP'den kurtul. Sonra kasayı güzel bir temizle (kompresör varsa kompresör ile yoksa saç kurutma makinesi ile) sonra da tek tek fanların yapraklarınızı hafif nemli bez ile sil. Daha sonra biraz dinlensin bilgisayar ve aç. Sıcaklıkta düşüş olacağından ve fps artışı alacağından eminim.

Merhaba. Türkçe'yi düzgün kullanmadığım için ban yedim. Fakat buradan cevap vereceğim kasanın içi açık ve tozlu tozları bir türlü temizliyemiyorum. Fakat fanların yapraklarını temızliyorum kasayı kapattıgımda daha cok fps düşüyor. Kasa'yı kapatmam iyi olurmu Win 8.1 e geçersem daha cok fps düşebilir diye düşünüyorum. XP daha düşük bi sistem. Sistem'in sıcaklığına gelince CPU 40 derece. anakart 45 civari ekran kartıda o civarlarda yardımcı olursanız sevinirim.

Yardımcı olur musun lütfen? Saç kurutma makinesi ile hava verip sonra da kasayı kapatsam düzelir mi? Bir şeyler olur mu? Süpürge'yi sokamıyorum tam anakart'a korkuyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı