HD4350 Windows 10 Desteği

toprakcanakyapi

Megapat
Merhabalar, elimde ATI Radeon HD4350 ekran kartı var. AMD'nin sitesine girdiğim zaman Windows 8 desteği olduğunu söylüyor. Bu ekran kartı ile Windows 10 kullanabilir miyim? Windows bu ekran kartının sürücü güncellemesini kendi yapar mı veya bir sıkıntı çıkarır mı? Diğer sistem bileşenlerim şöyle;

İşlemci: Ryzen 5 3600
RAM: Apacer Panther 16 GB
Anakart: MSI B450M PRO M.2 Max

Henüz yeni bir ekran kartı almadım ama yakın bir zamanda ekran kartını güncelleyeceğim. Şimdilik Windows 8 mi kullanmalıyım yoksa Windows 10 kurarsam sürücüleri kendisi otomatik olarak (HD4350 için) bulur mu?

Merhabalar, elimde ATI Radeon HD4350 ekran kartı var. AMD'nin sitesine girdiğim zaman Windows 8 desteği olduğunu söylüyor. Bu ekran kartı ile Windows 10 kullanabilir miyim? Windows bu ekran kartının sürücü güncellemesini kendi yapar mı veya bir sıkıntı çıkarır mı? Diğer sistem bileşenlerim şöyle;

İşlemci: Ryzen 5 3600
RAM: Apacer Panther 16 GB
Anakart: MSI B450M PRO M.2 Max

Henüz yeni bir ekran kartı almadım ama yakın bir zamanda ekran kartını güncelleyeceğim. Şimdilik Windows 8 mi kullanmalıyım yoksa Windows 10 kurarsam sürücüleri kendisi otomatik olarak (HD4350 için) bulur mu?
Bende HD 4650 var, Windows 8.1 sürücüsünü kurdum ve sıkıntı çıkarmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı