HD4650 ile GTA 5 Oynamak

Doğukan121

Megapat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Bu sistem ile GTA 5 oynanır mı?
İntel Core i3 3.20 Ghz
AMD Radeon HD4650
4GB 1333 Mhz Ram
Windows 10 Pro 64-bit
Ayrıca ekran kartım overclock'lu.
(Çekirdek hızı 700 Mhz Bellek saati hızı 510 Mhz)

Eğer 1. nesil İ3 ise açar ama 30 üstü FPS ile mutlu olmalısın, fazlasını bekleme.
O ekran kartı en düşük çözünürlükte ve ayarlarda bile oynanabilir 30 FPS'yi yakalarsa iyi.
RAM de eklemelisin, ama ekran kartı ilk işin olmalı.
Ben o kart ile daha önce 1024x768 çözünürlükte 30 FPS'yi tutturabilmiştim. Gerçekten çok eski bir kart. Directx 10.1 ile oynatıyor GTA 5'i.

Ben de HD 4670 kullandım geçen seneye kadar. İntel HD 4600 ile yakın performansları var. COD 2'de ikisi de benzer FPS veriyorlar.
Zorlarsan her şeyi açabilirsin, ama yeni oyunlarda tad vermiyor malum. Ayarları low yapmak neyse de çözünürlüğü düşürünce görüntü kendinden geçiyor, çamurlaşıyor.

Ben de HD 4670 kullandım geçen seneye kadar. İntel HD 4600 ile yakın performansları var. COD 2'de ikisi de benzer FPS veriyorlar.
Zorlarsan her şeyi açabilirsin, ama yeni oyunlarda tad vermiyor malum. Ayarları low yapmak neyse de çözünürlüğü düşürünce görüntü kendinden geçiyor, çamurlaşıyor.
4870 zamanının 980'i idi. Full ayarda açamadığı tek bir oyun yoktu. Temmuz 2008 tarihinde çıkmıştı. Hatta GTA 5'in minimum olarak istediği kart. Ama AMD o kart için yeni sürücü sunmuyor maalesef. Çünkü yeni sürücüler ile performans gitgide artıyor malum. Eğer yeni sürücü çıkarsalar hala kullanılabilir rahatlıkla bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı