HD4650 sistem hangi oyunları kaldırır?

İşletim sistemi
Windows 7
Call of Duty Modern Warfare serisi, Black Ops 1-2, Call of Duty Ghosts, Far Cry 3 , ETS 2, Max Payne 1-2-3, GTA IV, NFS Underground 2, Assassin's Creed Rogue'ya kadar (dahil) oynarsınız.
Ekran kartına biraz overclock yaparsam GTA V'yi 25-30 FPS'de oynar mıyım?
Sisteminiz fazla ısınıyorsa overclock yapmayın.

Call of Duty Modern Warfare serisi, Black Ops 1-2, Call of Duty Ghosts, Far Cry 3, ETS 2, Max Payne 1-2-3, GTA IV, NFS Underground 2, Assassin's Creed Rogue'ya kadar (dahil) oynarsınız.

Sisteminiz fazla ısınıyorsa overclock yapmayın.

Ortalama kaç derece olması lazım overclock için.

70 derece olmalı şu anki sıcaklık. 95'e kadar sıkıntı yok ama overclocksuz overclocklu da. Eğer normalde 90 derecelerde çalışıyorsa yük altında sakın yapmayın overclock.

Anladım kasam eski hava akışı çok kötü muhtemelen ısınacakdır işlemcim bile 2.5GHz'de kullanınca 83-85 oluyor.

Anladım kasam eski hava akışı çok kötü muhtemelen ısınacakdır işlemcim bile 2.5GHz'de kullanınca 83-85 oluyor.

Hiç zorlamayın bence. Güzel değerler ama gerek yok. İnternetten videolara bakın sisteminizin 25-30 FPS oynayıp oynatmadığını GTA 5'i. Benim de AMD 1 GB ekran kartı vardı GTA 5'i 25-30 FPS oynadım ve bitirdim.

Hiç zorlamayın bence. Güzel değerler ama gerek yok. İnternetten videolara bakın sisteminizin 25-30 FPS oynayıp oynatmadığını GTA 5'i. Benim de AMD 1 GB ekran kartı vardı GTA 5'i 25-30 FPS oynadım ve bitirdim.

Pardon yanlışlıkla yazdm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı