HD5450 CS:GO Performansı

hikigayakun

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, uzun zamandır CS:GO oynamak istiyorum yalnız sistem yeterli mi merak ettim. 30 35 fps arası alır mıyım?
  • AMD 3800+ Processor 64x2 2.00 GHz
  • 1GB RAM
  • 1GB HD5450
  • Windows 7

Windows 7'den sonra LoL'de FPS yükseldi (Eskiden en düşük ayarlarda 30 fps şu an 80-100 arası) diğer oynadığım oyunlarda da bir FPS yükselmesi oldu.

Şu an CS:GO oynamaktayım ve sistemim laptop. GT 620m ekran kartım var 80-120 fps arasında bir değer alıyorum tüm ayarlar düşükteyken fakat sis bombası atıldığında ya da sunucuda ki insan sayısı arttığında fps'de çok ağır düşüşler yaşıyorum. Dersen ki ben rütbe için girmeyeceğim tamamen eğlence amaçlı oynayacağım yine de 30 fps alabileceğini sanmıyorum. Ha dersen ki ben rütbe için oynayacağım iddialıyım Global Elite olacağım kesinlikle yeni bir bilgisayar almayı dene

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da senin ekran kartın ile çekilmiş bir video

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı