HD5450 Performans Sorunu

mahirbaba123

Hectopat
Daha fazla  
Yeni ekran karti taktirdim ama o kadar iyi bir ekran karti değil. CS 1.6'yi rahat bir şekilde açmasi gerekirken 30 20 fpsde açiyor ve kasiyor. Kartim AMD Radeon 5450. 1 GB 64 bit, RAM 2 GB. Eski kartim 512 MB 32 bitti sanirsam 60 fpsde oynuyodum ve kasma yoktu. Şimdi bu kasmayi nasıll önleyebilirim? Ne yapabilirim? Yeni ekran karti alamam ama 30 40 TL'ye parça gerekirse hizlanmasi için alabilirim.

Hangi işletim sistemi kullanıyorsunuz? Ben Windows 10 kullanırken böyle bir sorun yaşıyordum. Kod girerek çözüyordum. Bunlar yazdığım kodlar. Teker teker girin.

Konsola yazılacak kodlar:

fps_max 101
fps_modem 101
rate 25000
cl_rate 9999.9999
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
cl_showfps 1

Kodları girip deneyebilir misiniz?

O ekran kartı HD Graphics ile neredeyse denk. En azından 180 liraya R7 240 alsaydınız keşke. Kullandığınız ekran kartı ölü ve çok zayıf.

Sorun bence başka bir şeyde. Benim çok eski bilgisayarımda bile 70 Fps civarı çalışıyor. Sistemde e2180 ve dahili bir grafik kartı var.

Denedim fazla bi artış yok.En düşük ayarda oynuyorum 640'da.Ne yapcam bilmiyorum.Benim Bilgisayar aşırı iyi değil biliyorum ama Counter strike 1.6 gibi bir oyunda bu ekran kartıyla kasmaması gerekiyor.Ve harddiskim düşük ondan kaynaklanabilirmi? harddiskim 34 gb şuanda 7 gb kaldı kendi kendine diskim azalmış.Birşey yüklemedim.Ve ekran kartı driverini driver booster diye bir programdan indirdim.Acaba driveri uymuyormudur.Orjinal sitesi varmı driverin ordan indirip deneyeyim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı