HD5450 sistemde GTA IV kasıyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i7 3370 RX 570 8 GB OC 16 GB ddr 1600 MHZ 240 GB SSD 500 GB HDD
RAM
3 GB
SSD veya HDD modeli
SSD 300 GB 174 GB BOS
Ekran kartı
AMD RADEON HD5450
İşlemci
İNTEL E6300
20 FPS goremıyorum. MSI Afterburner ıle O.C yaptım ekran kartına.
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM PEK COZUM YOK GALIBA

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu taktikler zamanında çok işime yaradı sizde deneyin bence.

Psu çok yetersiz sistemi beslemez 450-550 arası bir güç kaynağıda alman gerek yoksa ekran kartın yanabilir düşük wattan dolayı.
Rica etsem bir tane ucuza onerirmisiniz
Psu çok yetersiz sistemi beslemez 450-550 arası bir güç kaynağıda alman gerek yoksa ekran kartın yanabilir düşük wattan dolayı.

Bu yeter mi hocam

Son düzenleme:
Rica etsem bir tane ucuza onerir misiniz?

Bu yeter mi hocam.

Evet yeter ama sakın o markayı alma FSP almanı öneririm keza ben 10yıldır FSP markası kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı.

En ucuz ve en iyisini buldum diyebilirim.

Bu idarelik.

Bu da iyidir ömürlüktür.

Bu kart 4 GB bunu alabilirsen hiçbir sıkıntı yaşamazsın zira alabilecek gücün varsa.

Son düzenleme:
En ucuz ve en iyisini buldum diyebilirim.

Bu idarelik.

Bu da iyidir ömürlüktür.

Bu kart 4 GB bunu alabilirsen hiçbir sıkıntı yaşamazsın zira alabilecek gücün varsa.

Ben gta v yi 45 fps de oynasın diyorum fazlasına gerek yok çok şükür durumum iyi eğer iyi bir sistem toplarsam 2000 tl lik ekran karti bakarım ama gta v vb oyunlari 45 fps de oynasın yeter
Evet yeter ama sakın o markayı alma FSP almanı öneririm keza ben 10yıldır FSP markası kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı.
Neden hocam sifir bu bir sıkıntısı mı var markanın

Ben GTA V'yi 45 FPS de oynasın diyorum fazlasına gerek yok çok şükür durumum iyi eğer iyi bir sistem toplarsam 2000 TL'lik ekran karti bakarım ama GTA V vb oyunlari 45 FPS de oynasın yeter.

Neden hocam sifir bu bir sıkıntısı mı var markanın.

O markayı yanlış attım ben, eğer 2 GB ekran kartı alacaksan GTA'yı drop yemeden oynarsın merak etme hani ben o kartı hem geleceğe yönelik hem de yüksek ayar isteyebilirsin diye önerdim ama 2 GB ekran kartı alacaksanda gayet iyi 45 FPS az değil 35 FPS üstü kasma zaten hissedemezsin başarılar hocam. :) :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı