Keremyl0 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 601 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar başlıktaki durum söz konusu, hiç termal macununu değiştirmedim değiştirmeli miyim? Not: Yakın zamanda ekran kartı güncellemeyi düşünmüyorum.
Arkadaşlar başlıktaki durum söz konusu, hiç termal macununu değiştirmedim değiştirmeli miyim? Not: Yakın zamanda ekran kartı güncellemeyi düşünmüyorum.
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 9 Eylül 2020 #2 Ekran kartı alacaksanız gerek yok bence.
Keremyl0 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 601 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #3 Kullanıcı1355 dedi: Ekran kartı alacaksanız gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Şu zamanda ekran kartı almayı düşünmüyorum.
Kullanıcı1355 dedi: Ekran kartı alacaksanız gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Şu zamanda ekran kartı almayı düşünmüyorum.
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 9 Eylül 2020 #4 Keremyl0 dedi: Şu zamanda ekran kartı almayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Keremyl0 dedi: Not: Yakın zamanda ekran kartı güncellemeyi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Demişsiniz. Almayacaksanız macunu yenileyin.
Keremyl0 dedi: Şu zamanda ekran kartı almayı düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Keremyl0 dedi: Not: Yakın zamanda ekran kartı güncellemeyi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Demişsiniz. Almayacaksanız macunu yenileyin.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 9 Eylül 2020 #5 HD 5450 öyle kötü bir GPU ki elektrik vermeye bile değmez. Termal macunu geçtim bile. Isınsa ne yazar, zaten performansı berbat. Eğer çok istiyorsan macun değiştirebilirsin. Ama sihirli bir şekilde oyunlarda FPS'in artmaz.
HD 5450 öyle kötü bir GPU ki elektrik vermeye bile değmez. Termal macunu geçtim bile. Isınsa ne yazar, zaten performansı berbat. Eğer çok istiyorsan macun değiştirebilirsin. Ama sihirli bir şekilde oyunlarda FPS'in artmaz.
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.579 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Eylül 2020 #6 Pasif soğutma var muhtemelen. Macun değiştireceğine 10-15 TL'ye ufak 8 CM fan alabilirsin, soğutmaya daha çok etkisi olur.
Pasif soğutma var muhtemelen. Macun değiştireceğine 10-15 TL'ye ufak 8 CM fan alabilirsin, soğutmaya daha çok etkisi olur.
Keremyl0 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 601 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #7 Samotne Ciasteczka dedi: HD 5450 öyle kötü bir GPU ki elektrik vermeye bile değmez. Termal macunu geçtim bile. Isınsa ne yazar, zaten performansı berbat. Eğer çok istiyorsan macun değiştirebilirsin. Ama sihirli bir şekilde oyunlarda FPS'in artmaz. Genişletmek için tıkla... Fazla kare almak için yapmıyorum zaten bir de ilk defa ekran kartı macunu değiştireceğim soğutma bloğuna mı sürmeliyim yoksa GPU'nun üzerine mi?
Samotne Ciasteczka dedi: HD 5450 öyle kötü bir GPU ki elektrik vermeye bile değmez. Termal macunu geçtim bile. Isınsa ne yazar, zaten performansı berbat. Eğer çok istiyorsan macun değiştirebilirsin. Ama sihirli bir şekilde oyunlarda FPS'in artmaz. Genişletmek için tıkla... Fazla kare almak için yapmıyorum zaten bir de ilk defa ekran kartı macunu değiştireceğim soğutma bloğuna mı sürmeliyim yoksa GPU'nun üzerine mi?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 9 Eylül 2020 #8 Keremyl0 dedi: Fazla kare almak için yapmıyorum zaten bir de ilk defa ekran kartı macunu değiştireceğim soğutma bloğuna mı sürmeliyim yoksa GPU'nun üzerine mi? Genişletmek için tıkla... Soğutma bloğu ile işin yok. Orada macun falan varsa temizle soğutucunun altında. GPU çipine süreceksin. Bir mercimek tanesi kadar. Azıcık sık, yeterli. Sonra soğutucu koy o dağılır. Ek olarak küçük bir fan alıp, monte edebilirsin. Soğutma performansını arttırmak için.
Keremyl0 dedi: Fazla kare almak için yapmıyorum zaten bir de ilk defa ekran kartı macunu değiştireceğim soğutma bloğuna mı sürmeliyim yoksa GPU'nun üzerine mi? Genişletmek için tıkla... Soğutma bloğu ile işin yok. Orada macun falan varsa temizle soğutucunun altında. GPU çipine süreceksin. Bir mercimek tanesi kadar. Azıcık sık, yeterli. Sonra soğutucu koy o dağılır. Ek olarak küçük bir fan alıp, monte edebilirsin. Soğutma performansını arttırmak için.
Keremyl0 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 601 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2020 #9 Teşekkür ederim. Bu arada aşırı sertleşmiş macun temizlenmiyor nasıl çıkartabilirim?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 9 Eylül 2020 #10 Keremyl0 dedi: Teşekkür ederim. Bu arada aşırı sertleşmiş macun temizlenmiyor nasıl çıkartabilirim? Genişletmek için tıkla... İzopropil alkol dök pamuk çubuğuna sür çıkacaktır İzopropil alkol yoksa kolonya kullanabilirsin. Islak mendil ile de siliniyor.
Keremyl0 dedi: Teşekkür ederim. Bu arada aşırı sertleşmiş macun temizlenmiyor nasıl çıkartabilirim? Genişletmek için tıkla... İzopropil alkol dök pamuk çubuğuna sür çıkacaktır İzopropil alkol yoksa kolonya kullanabilirsin. Islak mendil ile de siliniyor.