HD5450 termal macun yenilemeye değer mi?

Keremyl0

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktaki durum söz konusu, hiç termal macununu değiştirmedim değiştirmeli miyim? Not: Yakın zamanda ekran kartı güncellemeyi düşünmüyorum.

HD 5450 öyle kötü bir GPU ki elektrik vermeye bile değmez. Termal macunu geçtim bile.

Isınsa ne yazar, zaten performansı berbat.

Eğer çok istiyorsan macun değiştirebilirsin. Ama sihirli bir şekilde oyunlarda FPS'in artmaz.

Fazla kare almak için yapmıyorum zaten bir de ilk defa ekran kartı macunu değiştireceğim soğutma bloğuna mı sürmeliyim yoksa GPU'nun üzerine mi?

Fazla kare almak için yapmıyorum zaten bir de ilk defa ekran kartı macunu değiştireceğim soğutma bloğuna mı sürmeliyim yoksa GPU'nun üzerine mi?
Soğutma bloğu ile işin yok. Orada macun falan varsa temizle soğutucunun altında.

GPU çipine süreceksin. Bir mercimek tanesi kadar. Azıcık sık, yeterli. Sonra soğutucu koy o dağılır.

Ek olarak küçük bir fan alıp, monte edebilirsin. Soğutma performansını arttırmak için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı