Çözüldü HD5500 DayZ oyununu kaldırır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Scar

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. öncelikle konuyu yanlış yerde açtıysam affola. sorum şu şekilde, aşağıda paylaşmış olduğum sistemim dayz oynamak için yeterli midir? oyunlarımı ps'de oynadığım için oyun pcsi toplama gereği duymadım, ama dayz çok ilgimi çekmeye başladı. Tahminimce bu sistem yetersiz, ama sizin de yorumlarınızı almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Eğer sistemim yetersiz ise, uygun fiyata hangi donanımları alıp takarsam, dayz'i oynarım rahat rahat? Bunu da söylerseniz tadından yenmez :)

Sistem şu şekilde;

hhjgh.jpg

En düşük ayarlarda 20-25 fps arası oynayabilirsiniz.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Peki ne ile güçlendirme yaparsam rahat ve güzel kalitede oynarım oyunu? yani intel i5 alırsam tamam mıdır? yoksa ekran karti değişmesi vs gerekiyor mu?

DayZ optimizasyon sorunlu bir oyun. İyi bir sistemin olsa bile kasma yaşayabilirsin.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Hayır oyunu oynamadım, şimdi oyun kasarsa 30$ doları çöpe atmış olacağım için deneme fırsatım olmadı. Neyse konsola devam :cool:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı