HD5670 1GB GDDR3 Ekran Kartına Overclock

MehmetYlmaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar benim sizlere 2 sorum olacaktı.

Ekran Kartı: AMD Sapphire HD5670 1GB GDDR3
PSU: 500 Watt

1. Bu ekran kartına o.c yapmak istiyorum öncelikle o.c hakkında pek bir bilgim yok onu söyleyeyim. İnternetten kısa bir araştırma yaptım MSİ Afterburner veya AMD Catalyst Control Center ile ekran kartıma o.c yapabileceğimi öğrendim. Sizlerden yardım istedğim konu şu;

Ekran kartımı bozmayacak ve kolayca yapabileceğim o.c yöntemleri var mı var ise nasıl uygulanır?

2. Ben MSİ Afterburner Programı ile ekran kartımın fan hızını %100 yaptım bir sıkıntı çıkar mı?

Benim ekran kartımın fanı bile yok Ati Readon 2400 kullanıyorum amd catalyst centerle overclock yaptım herşeyi en yükseğe çekip kart en düşük 90 derece 100 derece falan oluyo ama euro truck simulatörü en düşük ayarlar 1440x900 çözünürlükte 10-20 fps de oynuyorum.

Benim ekran kartımın fanı bile yok Ati Readon 2400 kullanıyorum amd catalyst centerle overclock yaptım herşeyi en yükseğe çekip kart en düşük 90 derece 100 derece falan oluyo ama euro truck simulatörü en düşük ayarlar 1440x900 çözünürlükte 10-20 fps de oynuyorum.

Ben orta ayarlarda oynayabiliyorum Euro Truck Simulator 2'yi ama yüksek ayarlarda oynamak istiyor insan o yüzden overclock yapmak istiyorum.

90 100 derece fazla değilmi

Bana göre hiçte yüksek değil daha onlar hiç bişey benim gözümde vede Aida64 ile test yapsam kim bilir kaç derece olucak :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı