R7 250 Gddr5 1Gb Mı R7 250 Gddr3 2Gb mı?

M

MuhammetHaktan

Ziyaretçi
Herkese merhaba. :)
200-250 ₺ Bütçem var ve bir ekran kartı almak istiyorum.
HD 7770 Almayı düşünüyorum. Link : HD7770 Edition GDDR5 1GB 128Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Ancak PSU Yeter mi bilmiyorum şuanda kullandığım PSU : 250W
Sistemim :

jv8OBr.png
2Yr3jq.png
BRrQ8g.png
mr3yER.png
ZAZBYa.png
oYjWEm.png

Bir de birkaç sorum olacak.
Bu sisteme HD7770 Eklersem ;
Minecraft ShaderPack , Battlefield 3 , Battlefield 4 (Ultra olmasa da olur) , Euro Truck Simulator 2 (Ultra)
Oynatır mı?
Başka ekran kartı öneriniz olursa açığım.
Eğer PSU Yetersizse en uygunundan önerirseniz sevinirim fazla bütçem yok :)

Güç kaynağı düşük biraz yükseltme yapmak lazım ki oyunlarda reset atmasın.

Ekran kartında GB şu yönden önemli çözünürlüğün yüksekse o zaman GB önemli yoksa 1 gb al o da yeterli olacaktır.

Hocam gddr5 tavsiye etmeni öneririm. Kaç gb olduğunun öyle aman aman bir önemi yok aşırı düşük olmadıkça. Ayrıca psu tabi ki biraz düşükmüş senin. Ama R7 250 nin enerji tüketimi çok yüksek değil. Yanlış hatırlamıyorsam 60 watt civarı bir enerji tüketimi vardı. Şu anlık işini görüyorsa boşuna psu ya para harcama hele ki bütçen kısıtlıysa. Sanmıyorum olacağını ama, darboğaz sorunu yaşarsan düşünürsün psu. Derim ben :)

Arkadaşlar konuyu açan benim arkadaşım. Ceza yediğinden dolayı cevap yazamıyor. Bana şunları söylememi istedi :
Toplam Kaç Watt Çekeceğini
Bu sistemle yukarıdaki oyunları oynayıp oynayamayacağını
Konunun başlığının yanlış olduğunu
Yetkililer Başlığı şu şekilde yapabilir misiniz? : HD7770 Ve Bu Sistem Kaç Watt Çeker?
Konunun yeni başlığına göre göndereceğiniz cevapları bekliyor :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı