HD6450 2 GB nasıl?

Youtube da ki fps testleri gayet başarılıydı,GTA 5 olmasada Valorant,PUBG Lite gibi oyunlar oynamaya yeterli mi ?
Yeterli değil, izlediğiniz FPS testleri de şimdi baktığıma göre gayet başarısız. Oradaki sistem ile sizinki eminim aynı bile değildir. Kartı iade edin. Tamamen çöp. Dediğim gibi 300 TL'yi çöpe atın daha iyi.
Hocam oyun için zaten bir bilgisayarım var, ikinci bilgisayarın ekran kartı bozuldu, Intel HD Graphics oyun oynatmıyor, ztn kardeşim 10 yaşında :)
Kardeşim şaka mısın? İade et diyoruz hala kartı savunuyorsun. Savunacaksan bize neden soruyorsun? Almak istiyorsan al o zaman dostum, bizi uğraştırma. Aynı soru için açtığın 999. konu. Kafandan 512MB'ı x fps veriyorsa 2GB'ı iyidir diye gayet saçma bir algoritma yürütmüşsün. Üstelik açtığın bir konuda insanlar bu kartı alma, R5 230(?) al demişler, bunu almışsın yine de. Yazık 300 TL'ne.
 
Son düzenleme:
Yeterli değil, izlediğiniz FPS testleri de şimdi baktığıma göre gayet başarısız. Oradaki sistem ile sizinki eminim aynı bile değildir. Kartı iade edin. Tamamen çöp. Dediğim gibi 300 TL'yi çöpe atın daha iyi.

Kardeşim şaka mısın? İade et diyoruz hala kartı savunuyorsun. Savunacaksan bize neden soruyorsun? Almak istiyorsan al o zaman dostum, bizi uğraştırma. Yazık 300 TL'ne.
Tamam hocam kızmayın,özür dilerim dediğiniz gibi iade edeceğim GT710 güzel mi ?
En kötü GT730 almanızı öneririm.
Peki teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı