Eski marketten alma bir Acer Aspire ES1-511 bir laptopum vardı ve ben bundan yeni nesil oyunları oynamaya çalışıyordum, sonra biraz bilgisayar hakkında eğitim alarak bazı işleri çözdüm, bilgisayarda Intel HD Graphics 64 MB bir ekran kartı vardı, bilgisayarlar, sistem vs hakkında biraz eğitim ve bilgi aldım. Kendime bir bilgisayar topladım ama o zamanlar durumum olmadığı için ekran kartı alamadım. Bütçem biraz artınca almayı düşündüm CS:GO GTA 5 Valorant vs. oyunları oynamayı düşünüyordum, ekran kartlarından anlamadığım için ilk başta GT 210 almayı düşündüm
sonra YouTube'dan bunun oyun testlerine baktığımda iğrenç bir kart olduğunu gördüm, sonra HD6450 gibi kartlara yöneldim (cahillik
) bunu foruma yazdım ve bana iyi bir kart olmadığını söylediler, ben biraz inat edip almıştım ama ondan sonraki gün iade ettim hayal kırıklığına uğradım çok düşük bir ekran kartıydı GTA 5 de 20 FPS veriyordu
.inat ettiğim için özür dilerim ekran kartlarından hiç anlamıyordum kusura bakmayın, şimdi Aliexpress'den 390 TL'ye aldığım sıfır 1050 Ti ile tüm oyunları çatır çatır oynuyorum.