HD6570 E5500 4 GB RAM GTA 5 oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 7

Cloune

Hectopat
Merhaba ben GTA 5 oynamak istiyorum fakat sistemim kaldırır mı bilmiyorum sistemimin özellikleri aşağıda.

HD6570 1GB.
4 GB RAM.
E5500 işlemci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 3 1200 + HD4850 ile oynamistim, ekran kartindan dolayi 35FPS zor goruyordum, hiz yapinca sehir icinde FPS 12'ye kadar dusuyordu. Ona ragmen oyunu bitirdim ve oyunu bitirdikten bir kac gun sonra da ekran karti yandi. E5500 + HD6570 ile oynamaniz asiri zor.

Oyun ilk çıktığında 4 GB RAM ile güç bela oynamak mümkündü. Lakin şu an oynayamazsınız.

Tamam, inandım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşte ne yapalım? İlk sistemleri Ryzen 3600 herhalde. Hayatında 9800GT ekran kartını da oynattığını görmemişler herhalde. Kusura bakma akıl mantığı kullanmayan insanların insanlarla uğraşamam.
İlk sistemim APU ve 3-4 ay önce aldım. Şu zamana kadar 10 yıllık bilgisayarla idare ettim. O bilgisayar da bana hediye gelmişti. Bir de R5 3600 yazmış puhahahaha! Ben de denedim 4GB RAM ile GTA V oynamayı.

Konu sahibi arkadaşım oyunu oynarsın diğer arkadaşları takma. En Low ayarlarda 25 FPS alabilirsin.

Allah Allah. 8 GB RAM'li bilgisayarda GTA V'i akıcı oynatan GT 630 4 GB RAM'li bilgisayarda oyunu kastıra kastıra oynatıyor. Neden acaba?

Yukarıda testi attım kastıra kastıra mı oynatıyor bir bak. RAM ile alakası yok.
Sorun ekran kartındaysa benim sorunum değil, RAM ile alakası yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı