HD6570 için 300W PSU yeterli mi?

RazorBack

Hectopat
Daha önce de yazmıştım fakat konum kayboldu ve bilgi eksikliği vardı kasanın içini açtım;

300 W PSU MSI Boston 1.0

VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD6570 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kart

Bu Kartı Almak istiyorum 300W PSU Bunu Çalıştırır mı eğer çalıştırırsa anakart sorun çıkarır mı ?

Uzun lafın kısası bu kartı alırsam hangi parça yetersiz kalıyor ya da bu kart tamamıyla uyumsuz mu?

Teşekkürler.

Güç kaynağı ve anakart sıkıntı yaratmaz. Ancak o karttan da bir performans beklemeyiniz.
Yeni bir sistem toplamanız yararınıza olur.

Daha önce de yazmıştım fakat konum kayboldu ve bilgi eksikliği vardı kasanın içini açtım;

300 W PSU MSI Boston 1.0

Teşekkürler.

Oyun için düşünüyorsan HD 6570 gibi bir kart alma. BilgisayarKurdu'nun da dediği gibi biraz daha para biriktirip daha iyisini almanı tavsiye ederim. Artı olarak güç kaynağının değişmesi gerek.

6570 düşük bir model gibi gözükse de enerji-performans oranında başarılı sayılmaz.
300 Watt PSU ile çalıştırır, burada sıkıntı yok :D Ama işin içine oyun girince işler değişir.

Sen eğer oyun oynamaya kalkarsan yüksek çözünürlük ve grafik ayarlarında stabiliteyi kaybetmeye başlarsın. Bilgisayar saçmalar bir nevi.
350-400 Watt güç sunabilen bir PSU'ya ihtiyacın olur, ben oyun oynayacağım dersen paşa paşa kullan derim.
Ben de diyorum ki ekran kartı ve PSU'ya o kadar para verme, sağlam bir sistem topla yavaş yavaş.

PSU toplam güç değerinin pek bir anlamı yok. Sadece 12 volt değerlerine bakın, kaç amper olduğuna dikkat edin, voltaj ve amper değerinin çarpımı, o voltaj kanalındaki gücü verecektir.

Ayrıca PSU eskimişse, performansı da düşmüştür. Dikkat edin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı