HD6570 nasıldır?

ArdaMert

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar Letgo üzerinden bulunduğum şehirde buldum, fiyatı 150TL, pazarlık yaparsam biraz daha düşürebilirim, önümüzdeki aylarda RX 570 alacağım, su anlık idare etsin diye alıyorum, şu an 9500GT ile idare ediyorum ve Valorant'ta az da olsa kasıyor, biraz araştırdım bu kart R7 240'a yakın bir performans sergiliyor, sizce alınır mı?

İşlemci 1200 AF PSU Aerocool 400W VX Plus.

Hocam bende var. Yedek PC'de takılı. Vasat bir kart. R7 240 kadar performans vermez. 9500 GT'den iyi. Bu doğru.

Bulunduğum şehirde olanı almak istiyorum, ve en iyi seçenek bu, şehir dışında daha iyileri vardır fakat hem idareten hem de almadan önce test edebileceğim bir kart olmasını isterim.
Zamanında HD 6570 kullanmıştım. O ufacık fanıyla 60-65 dereceyi geçmezdi. Ama oyun performansı olarak pek bir şey bekleme. 9500GT ile ne kadar fark olur bilemiyorum açıkçası.

Valorant'ta kasmasın yeter hocam.

Merhaba,

Benchmarklar da HD 6850 9500GT kartından daha güçlü diyor. İşinize yarar ise buyurun;

Hem İstanbul hem de 150 TL.

Ha pardon neden ben sizi bi an İstanbul da yaşıyorsunuz diye canlandırdım kafamda bilmiyorum. :D
Buyur bir tane daha gördüm daha uygun fiyatlı HD 6850'den daha düşük ancak dursun belki işine yarar;

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı