HD6570 Performans Sorunu

OV3RLORDTR

Hectopat
Daha fazla  
Selam, iyi forumlar.
  • AMD VTX 6570 128 4GB ekran kartı
  • İntel i3 M390 4 CPUs 2.67 GHz
  • 8GB DDR 3 RAM
  • Win 8.1 64 bit pro

Bu sisteme sahibim.
Driver booster slimdriver gibi programlar yardımıyla bütün drivelerim güncel olmasına rağmen
World of Tanks minimum 9-18 Fps.
Euro Truck Simulator 2 mediumda oynuyorum highde kasıyor, very high denemedim bile.
Call of duty Modern Warfare 3 minimumda oynuyorum bazı sahnelerde kasıyor yine de,
ama ne hikmetse League of Legends bütün ayarlar Maximum gölgeler düşükte 180 fps gölgeler yüksek ve anti alysing açılınca 60'a düşüyor daha da inmiyor. Lütfen yardımcı olun. Kafayı yemek üzereyim. Bu ekran kartıyla GTA V mediumda falan oynuyor ben GTA V de istemiyorum şu yazdıgım oyunları akıcı oynasam yeter, resimler mevcut. He bu arada Driverleri gören bir site de buldum ekran kartım güncel 6500 series gözüküyor aşagıda Disconnected Devices 5500 5450 (X) gösteriyor. Resimler mevcut Lolde sadece gölgeler kapalı açınca 60 fpsye düşüyor ama oyun akıcı.

Dosya Ekleri

• first.PNG
    first.PNG
    14,9 KB · Görüntüleme: 432
  • sdfsd.PNG
    sdfsd.PNG
    67,7 KB · Görüntüleme: 323
  • second.PNG
    second.PNG
    6,3 KB · Görüntüleme: 306
  • shot_006.jpg
    shot_006.jpg
    237,4 KB · Görüntüleme: 323
  • Screen53.png
    Screen53.png
    468 KB · Görüntüleme: 411
Tamam kart Gta V oynatıyor felan iyide işlemciyi kaça satabilirim anakart intel H55 onuda satıp amd işlemci ve gıgabayt felan anakart alsam olurmu?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı