Eski ekran kartım GeForce 210 idi fakat 100 120 FPS oynuyordu.
Bu ekran kartının hem DirectX'i 10.1 idi hem de 32 Bit idi.
Fakat şimdi ben HD6570 aldım, DX 11, 128bit, 1GB DDR3.
Sisteme taktım, açıldı fakat Zula 40 FPS.
@monurts hocam şey soracağım, ekran kartı sürücüsü güncel olmasa eğer oyunun açılmaması gerekmiyor muydu? Ben çünkü bir ara öyle problem yaşıyordum da hiçbir oyun açılmıyordu. Sürücülerimi güncelledikten sonra açılmıştı.
@monurts hocam şey soracağım, ekran kartı sürücüsü güncel olmasa eğer oyunun açılmaması gerekmiyor muydu? Ben çünkü bir ara öyle problem yaşıyordum da hiçbir oyun açılmıyordu. Sürücülerimi güncelledikten sonra açılmıştı.
@Park Müdürü Benson
Oyunun gereksinimlerine göre değişir. Bazı oyunlar Microsoft Basic Display Adapter ile de çalışır. Zula daha önce oynamadığım için açılır mı bilmiyorum. Performans farkına bakarsak ya sürücüler eksik ya da kart sahte. O kartın sahtesinin üretileceğini sanmıyorum.
@scatroj@monurts anlıyorum. Cevaplarınız için teşekkürler. Böyle bir problem yaşamıştım da bir sormak istedim o yüzden. Bilgi edinmek iyidir her zaman için.
Evet dediğiniz gibiymiş. Sürücüleri kurmuştum. fakat eksik kurmuşum sürücüleri indirdim ekran kartında geçerli olanları sildim. Ve düzeldi şu an 200FPS'den düşmüyor teşekkür ederim. @monurts bir şey soracağım sakıncası yok ise.
Eski nesil anakartım var ve overclock yerini bulamıyorum.
Anakart: Fujitsi D2750 -a2
Nereden yapabilirim?