HD6670 sistem PUBG Lite kaldırır mı?

Yanlış bilgi
Yav hehe kanka öyle olsa ben CS:GO'yu oynayamazdım 130FPS'i bırak 20 30FPS anca alırdım seni PC'den anlamayan kategorisine sokuyom oyundaki FPS lerimide söyledim CybeRPUNK2077DEĞIL bu 6570I bırak 5450I'le de oynanıyor benim kartın 512MB'lik versiyonu ile 55 60FPS Low'da benimki 2 GB her şey bellek falan değildir deme lütfen yüklediğim zaman FPS imisöylerim kasmayacak 100% minimum sistwmi fazlasıyla karsılıyor zaten HD4000 ne
Ben Low'da oynuyom FPS önemli benim için

Gördünmü oynatıyor değil mi ben CS:GO'da da izledim benim ekran kartıyla 70 80FPS alıyor Inferno'da kasıyor ama bende o kadar değil 0 120falan alıyor

Render 100%'de ve lightning açık 20 FPS gitmis.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yav hehe kanka öyle olsa ben CS:GO'yu oynayamazdım 130FPS'i bırak 20 30FPS anca alırdım seni PC'den anlamayan kategorisine sokuyom oyundaki FPS lerimide söyledim CybeRPUNK2077DEĞIL bu 6570I bırak 5450I'le de oynanıyor benim kartın 512MB'lik versiyonu ile 55 60FPS Low'da benimki 2 GB her şey bellek falan değildir deme lütfen yüklediğim zaman FPS imisöylerim kasmayacak 100% minimum sistwmi fazlasıyla karsılıyor zaten HD4000 ne
Ben Low'da oynuyom FPS önemli benim için

Gördünmü oynatıyor değil mi ben CS:GO'da da izledim benim ekran kartıyla 70 80FPS alıyor Inferno'da kasıyor ama bende o kadar değil 0 120falan alıyor
Beyninizin olma olasılığı çok düşük bir ihtimal. HD6570 kartına sahibim. Eski bilgisayarımda hala takılı ve aktif olarak çalışıyor. Pubg lite oynatmıyor.

Beyninizin olma olasılığı çok düşük bir ihtimal. HD6570 kartına sahibim. Eski bilgisayarımda hala takılı ve aktif olarak çalışıyor. PUBG Lite oynatmıyor.

Kanka ssen öyle diyonda CS:GO'yu bok oynardım öyle olsa ben şu an ETS 2'de enlowda 20FPS alırdım kaldırcana 100% eminim senin ekran kartı kötü olacak tabii giris seviyesi bile değil o bu arada 6670 2katı NFS MW2 ağır bir oyun GTA kadar 60FPS orta ayarda o ekran kartı na bir şey yapmıssındıt millet HD 5570 bile oynuyor HD Graphics'le bile üstüne overclock yaptım karta anlamıyon arkadas gel konusak bir yerde öğretim sana
Amd
Beyninizin olma olasılığı çok düşük bir ihtimal. HD6570 kartına sahibim. Eski bilgisayarımda hala takılı ve aktif olarak çalışıyor. PUBG Lite oynatmıyor.

İslemcin boktandır belki islemci bazlı oyun bu 5550BILE yetiyor yükledigim zaman ben rahat etcem arkadas biliyom kaldırcanı 15yıllık PC'de bile oynayan var
Sende de beyin olsa 6570'i satıp daha iyi bir ekran kartı alırdın 200TL koyup üstüne bozuk o kart mining eskidiği için FPS bayağı düsmüstür her oyunda

Kanka al bak 4 GB lıkla

Kanka al bak 4 GB'lık versiyon bir de bak benimkine eziyor AMD Radeon HD 6670 vs Sapphire HD 6570 4GB : Aralarındaki fark nedir? MHz yetniyor oyunlara isleyemiyor anladın mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı