HD6850 İçin 300W PSU Yeterli midir?

Senin bakis acinla devam edeyim. Cikobaytta onemlidir. 256 bit ddr3 ekran karti 2 onemli kriteri karsilarken 256 mb olmasi durumunda performans vermeyecektir. Ayni sekilde cekirdek hizi dusuk ddr3 64 bit kartlara 4 cikobayt olmasi bir anlam ifade etmeyecektir. Cekirdek frekanslar vs hepsi bir butundur ve uyumlu olmalidir. Sen sanirim yanlis anliyorsun okuduklarini. MINIMUM 1GB DDR5 256 BIT VE DX11 DESTEKLI KART ONERMENIN NESI YANLIS?

Benim sana dedigim 1 "Çikobayt" ve "256 Bit" onemli degil sanirim anlatamadim.
En onemlisi GPU'dur. GPU yetersizse Bit de GB da hic bir ise yaramaz. Ayrica mimarisi onemlidir, DirectX'in hangi versiyonunu destekledigi, kronik bir sorunu olup olmadigi, isinma problemi olup olmadigi VS. gibi seyler onemlidir.

Bit tamamen onemsiz demiyorum Bit bu gibi seylerden sonra gelir.

@ReDRaGoN Kardes ekran karti hakkinda bilgin oldugunundan suphe ediyorum. 256 bit ve 1 GB dedigin anda koptum. Hala anlatamadik su ekran kartlarinda bit ve GB'in onemli olmadigini.
Kardeşim ekran kartı hakkında bilgim var beni 1 sene 2 sene idare etsin diye aldım bende biliyorum 1050 falan almayı ama şuanlık bütçem bu kadardı

Sana demedim zaten sen niye ustune aldindin? O mesaj sana yazilmadi. Grdugun gibi etiketledigim arkadasa yazdim ve o arkadasa onu yazmamin nedenini yukaridaki mesajimda acikladim.

O anlintiladigin mesajimdan sonraki mesajlari okumadan cevap yaziyorsun belli yani. Hem kinu aciyorsun hem konuna gelen mesajlari okumuyorsun.

Sana demedim zaten sen niye ustune aldindin? O mesaj sana yazilmadi. Grdugun gibi etiketledigim arkadasa yazdim ve o arkadasa onu yazmamin nedenini yukaridaki mesajimda acikladim.

O anlintiladigin mesajimdan sonraki mesajlari okumadan cevap yaziyorsun belli yani. Hem kinu aciyorsun hem konuna gelen mesajlari okumuyorsun.
Ben Buraya tartışmaya gelmedim konuma yardım edin molex girişinden sadece 1 tane var psu da dönüştürcü de 2 tane var

300w (peak 350) ile yaklasik 1 yil hd 6850 kullandim. Ancak herhangi baska extra bir donanim kullanmadim. Usb olarak sadece klavye mouse, wifi adaptoru ve dahili bilesen olarak tek slot ram ve hdd. Biostan tum gereksiz seyleride kapatmistim. Ethernet vs gibi. Ben saglikli sayilabilecek sekilde kullandim. Biraz performans dususu oluyor ama baska bir problemle karsilasmadim. Fakat senin karsilasmayacagin anlamina gelmez. Mutlak bir risk var.

Cok bilmis @FantastikTürk 256 bit, ddr5, 1 cikobayt ve dx11 destekli bir kart soyleki bana arkadasin istedigi performansi vermesin..! Bit onemli degil diyen zihniyete daha fazla detaya girmeden, mimari nm ve yazilim ile ilgili ozellikleri karistirmadan basit bir soru soruyorum.

300W PSU'da muhtemelen ekstra PCI-EX guc baglantisi yoktur. HD 6850 en azindan 6 pin falan istiyordur. Kullanabileceginizi sanmam.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı