HD6870 OverDrive Overclock Hatası

Lykio

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Elimdeki ekran kartı HD6870 zaten AMD Catalyst Control Center dan Graphics OverDrive yapmıyorum sorunum şu Yüksek performans GPU saati ayarını ve Bellek saati ayarını AMD'nin vermiş olduğu en yüksek ayarlara aldığımda bir süre sonra ekranda yırtılmalar oluyor. Genellikle Ekran yarıya bölünüyor bunun sebebi sizce enerji yetersizliği midir ? Yoksa başka bir sorun mu var ? Yardımınız için teşekkürler.

sss.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücülerin güncel mi? Birde hemen öyle sona dayama. Darboğazdan yapıyor olabilir yırtılmaları. Azar azar eşit seviyede arttır. Ondan sonra sonuçları buraya aktar. Birde resimde şeytan var :D. Şeytan ayrıntıda gizli :D.

Azar Azar eşit biçimde artırıyorum en iyisi gördüğün gibi bu Şeytanı anlamadım :) Ben sadece sebebi ne onu merak etim ısınma problemi olabilir mi acaba ? Cevap için teşekkürler bu arada.

Not: Sürücüler Güncel.

Enerji yetersizliğinden de olabilir, kartın üst limitinden de olabilir. Öncelikle voltaj vermeden kartınızın ulaşabileceği en üst limiti buluyoruz. Ondan sonra MSI Afterburner, Sapphire TRIXX gibi voltaj ayarı yapabileceğimiz programları temin ediyoruz. Yalnız ekran kartına voltaj vermek, CPU'ya benzemiyor... Anında gidebiliyor kart.

Öncelikle bilgi verdiğin için teşekkürler yani öyle görünce benim gibi bir çok insan onun sınır değeri zannetmiştir en azından ben öyle zannettim. Sence böyle kalması iyimi yoksa dahada artırma yapıla bilir mi ?
Enerji yetersizliğinden de olabilir, kartın üst limitinden de olabilir. Öncelikle voltaj vermeden kartınızın ulaşabileceği en üst limiti buluyoruz. Ondan sonra MSI Afterburner, Sapphire TRIXX gibi voltaj ayarı yapabileceğimiz programları temin ediyoruz. Yalnız ekran kartına voltaj vermek, CPU'ya benzemiyor... Anında gidebiliyor kart.
Zaten o kadar cesaretim yok şimdilik Enerji yetersiz mi derken demek istediğim acaba PSU yetersiz mi kalıyor ?

Azar Azar eşit biçimde artırıyorum en iyisi gördüğün gibi bu Şeytanı anlamadım :) Ben sadece sebebi ne onu merak etim ısınma problemi olabilir mi acaba ? Cevap için teşekkürler bu arada.

Not: Sürücüler Güncel.

Şeytan dan kastım fan hızına bak :D hahahahah :D İçim fesat :D hahaha :D

Öncelikle bilgi verdiğin için teşekkürler yani öyle görünce benim gibi bir çok insan onun sınır değeri zannetmiştir en azından ben öyle zannettim. Sence böyle kalması iyimi yoksa dahada artırma yapıla bilir mi ?
Zaten o kadar cesaretim yok şimdilik Enerji yetersiz mi derken demek istediğim acaba PSU yetersiz mi kalıyor ?

Psu da olabilir, bios doğru gücü vermiyor darboğaz yapıyor olabilir. Anakartın nedir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı