HD6870 veya HD7850

Şu videoda Recep arkadaşımız bu kart hakkında bir yorum yapmış. Aklıma takıldı.

HD 7790 İncelemesi - YouTube

Sapphire HD7850 kartlarda siyah ekran sorunu var diyor. Senin kartında oldu mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI bulunduğum semtteki mağazada yok. Olsa zaten o tercihim olurdu.

su videoda recep arkadaşımız bu kart hakkında bir yorum yapmış aklımda takıldı HD 7790 İncelemesi - YouTube
Sapphire HD 7850 kartlarda siyah ekran sorunu var diye senin kartında oldu mu ?

Siyah ekran hatası VGA portundan olur. VGA anakartlara da desteği var ama, bazı bu tür sorunlar çıkabiliyor VGA'da. Ekran kartının kaliteli olmasına özen göster. Bende bi sorun çıkmadı

Sistem özelliklerim:

İşlemci: Intel Core i5 2500
Anakart: ASUS P8P67-M

RAM: Kingston CL9 4GB 1600 mhz.
PSU: XILENCE 600W 80+

Anakartı özenle seçtim.

Tamam. Recep öyle yazınca aklıma takıldı. Bu cuma almayı düşünüyorum. Yazdığınız yorumlar için tekrar çok teşekkür ederim.

Siyah ekran hatası vga anakartlar da olur.Vga anakartlarada desteği var ama,bazı bu tür sorunlar çıkabiliyor vgada.Anakartının kaliteli olmasına özen göster.Bende bi sorun çıkmadı

VGA' dan görüntü aktaracak monitörde olacak o yanlış bilgilendirme olmasın.

Siyah ekran hatası VGA portundan olur. VGA anakartlara da desteği var ama, bazı bu tür sorunlar çıkabiliyor VGA'da. Ekran kartının kaliteli olmasına özen göster. Bende bi sorun çıkmadı

Ayrıca siyah ekran VGA portundan dolayı değildir. Anakarttan hiç değildir ! Hangi kaynaktan yazıyorsun bilmiyorum ama orayı acilen bıraksan iyi olur. Düzelttim mesajını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…