HD7510 sisteme PSU önerisi

BekirB

Centipat
Daha fazla  
Hepinize merhaba arkadaşlar ben sistemi az da olsa yükseltmek istiyorum şu anki sistemim 2+2 DDR2 RAM+Intel Quad 6600+AMD Radeon HD 7510 1 GB 128+iki tane 7200 RPM HDD, şu anki PSU'm tx 400 watt, sistemi yine DDR2 2×4 GB RAM +R7 250X+aynı işlemciyi kullanmak istiyorum PSU değişmeli miyim?

PSU dursun, anakart da destekliyorsa Q9xxx serisine geçebilirsiniz, yanına da iyi bir kule tipi soğutucu alabilirsiniz. Yine anakart destekliyorsa 8 GB RAM'e yükseltebilirsiniz. SSD güncellemesini de kesinlikle öneririm, çok fark yaratıyor. Onun dışında bütçeniz belliyse hem bütçenize hem de anakartınıza göre öneri yapacağım yeniden.

PSU dursun, anakart da destekliyorsa Q9xxx serisine geçebilirsiniz, yanına da iyi bir kule tipi soğutucu alabilirsiniz. Yine anakart destekliyorsa 8 GB RAM'e yükseltebilirsiniz. SSD güncellemesini de kesinlikle öneririm, çok fark yaratıyor. Onun dışında bütçeniz belliyse hem bütçenize hem de anakartınıza göre öneri yapacağım yeniden.
Aga işlemciyle idare edicem önceliğim anakart şu anki 8gb ram desteklemiyor alabilirsem bide ekran kartını değişiceğim,r7 250x zaten benim için yeterince iyi bi ekran kartı en azından bi Gow oynamak istiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı