HD7670 nasıldır?

Yer
İzmir
HD7670 bu ekran kartı nasıldır oyun için, Aliexpress'ten alacağım ucuza bulmuşken. :)
250 w psu yeterli mi?

Dosya Ekleri

• resim_2021-01-10_170510.png
    resim_2021-01-10_170510.png
    113,7 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleyen: Moderatör:
Donanımsal olarak DirectX 11 desteği bulunduruyor ki bu da günümüz oyunlarını donanımsal olarak destekleyebileceği anlamına geliyor. Öyle çok oyun oynamam, ara sıra bi' Assassin's Creed IV oynarım derseniz gayet yeterli gelebilecek bir karttır. Ha ek olarak ekran kartı için en azından önerilen PSU 250W olarak geçiyor. Daha detaylı bilgi için aşağıdaki makaleye bakabilirsiniz fakat kabaca burada anlattım.

Donanımsal olarak DirectX 11 desteği bulunduruyor ki bu da günümüz oyunlarını donanımsal olarak destekleyebileceği anlamına geliyor. Öyle çok oyun oynamam, ara sıra bi' Assassin's Creed IV oynarım derseniz gayet yeterli gelebilecek bir karttır. Ha ek olarak ekran kartı için en azından önerilen PSU 250W olarak geçiyor. Daha detaylı bilgi için aşağıdaki makaleye bakabilirsiniz fakat kabaca burada anlattım.

Yalnız ordaki 512 mb lık.

Evet PSU'nun yetmesi gerekiyor. Yine de tam emin değilim, orada önerilen değer 250W olarak geçiyor o kadar. Ha bu arada benim fikrimi soracak olursanız bence yeter.

Satan kişi böyle yazmış:

Özellikler:
Çip modeli: HD6570
HD 6570 olması tuhaf.
Yani bu bir HD 6570.

3D API: DirectX 10
Kart DX 11 destekliyor. Orada öyle yazdığına bakma.
HD 6570 DX 11 destekliyor, ve GTA V'yi açacaktır, orta ayarlarda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı