Şimdi ben bu ekran kartını almalımıyım?
Şimdi ben bunu almalı mıyım ?
Şimdi ben bunu almalı mıyım ?
Fiyatı cazip olduğu için alınır.Şimdi ben bu ekran kartını almalımıyım?
Evet şimdi fark ettim ve bir forumda daha bunun sorulduğunu fark ettim. Yaptığım araştırmalara göre bu tarz ilanlar sahte oluyor. Böyle bir ekran kartının DDR5 teknolojisini desteklemesi pek muhtemel gelmedi yani şu "hıyar çıkabilir" mevzusuna döndü bu olay.Yalnız oradaki 512 MB'lık.
Anladım ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim.Fiyatı cazip olduğu için alınır.
Başka bütçenize uygun yoksa alınır, PSU yeter, çünkü ben de 250W PSU ile HD6570 kullanıyorum.
Off iyice kafam bulandı.Evet şimdi fark ettim ve bir forumda daha bunun sorulduğunu fark ettim. Yaptığım araştırmalara göre bu tarz ilanlar sahte oluyor. Böyle bir ekran kartının DDR5 teknolojisini desteklemesi pek muhtemel gelmedi yani şu "hıyar çıkabilir" mevzusuna döndü bu olay.
![]()
PCYES HD 6570 4 GB Specs
AMD Turks, 650 MHz, 480 Cores, 24 TMUs, 8 ROPs, 4096 MB DDR3, 667 MHz, 128 bitwww.techpowerup.com
Evet ama oraya bakarsanız satıcı DDR5 yazmış ki bu ekran kartının 4 GB olan tek modeli de DDR3 teknolojisinde. Yani size tavsiyem bu tarz bir yerden almamanız yönünde. Almadım diye pişman olmazsınız ama alırsanız epey pişman olacaksınız bana kalırsa.Off iyice kafam bulandı.![]()
Anladım,almayacağım o zaman,ilgin için teşekkürler,iyi akşamlar,iyi sosyaller.Evet ama oraya bakarsanız satıcı DDR5 yazmış ki bu ekran kartının 4 GB olan tek modeli de DDR3 teknolojisinde. Yani size tavsiyem bu tarz bir yerden almamanız yönünde. Almadım diye pişman olmazsınız ama alırsanız epey pişman olacaksınız bana kalırsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.