Çözüldü HD7670M Far Cry 3 ekranda siyah kareler

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

437935

Hectopat
Makaleler
1
Oyunu Ubisoft Connect'de bedava olduğu zaman almıştım. İndirdim ama ekranda aşağıdaki görselde olduğu gibi kareler var ve gitmiyor. İnternette baktığımda kimisi oyunun kendi sorunu olduğunu söylemiş ve HDAO ile düzelebileceğini söylemiş. Denedim ama başarılı olmadı. Ne yapmalıyım? Nasıl düzelebilir? Hiç hoş durmuyor.

GPU: AMD Radeon HD7670M 2 GB

Ekran Görüntüsü (75).png

Çözüm
HD7670M için sürücü desteği yok gibi bir şey. Bununla da ilgili olabilir mi?

Doğrudur. Ama eski olsa da diğer oyunlarda hiç sorun olmuyor. İlk defa Far Cry'da karşılaştım sorunla. İnternette birkaç yerde daha gördüm yaşayanları. Kimisi yeni kartla kimisi eski kartla yaşamış. DX9'a çekip Ssao'yu kapatarak yapılan bir çözüm var. DX11'den düşürmek istemiyorum mümkün olduğunca ama en son çare onu deneyeceğim. O da olmazsa yapacak bir şey yok.

Edit: DirectX 9'a düşürüp oyun dosyalarından ambient Occussion'u kapatınca düzeldi. Grafikler biraz patates ama yine de o karelerden iyidir.

İşime yarayan video (SSAO'yu kapatmak için):
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
HD7670M için sürücü desteği yok gibi bir şey. Bununla da ilgili olabilir mi?

Doğrudur. Ama eski olsa da diğer oyunlarda hiç sorun olmuyor. İlk defa Far Cry'da karşılaştım sorunla. İnternette birkaç yerde daha gördüm yaşayanları. Kimisi yeni kartla kimisi eski kartla yaşamış. DX9'a çekip Ssao'yu kapatarak yapılan bir çözüm var. DX11'den düşürmek istemiyorum mümkün olduğunca ama en son çare onu deneyeceğim. O da olmazsa yapacak bir şey yok.

Edit: DirectX 9'a düşürüp oyun dosyalarından ambient Occussion'u kapatınca düzeldi. Grafikler biraz patates ama yine de o karelerden iyidir.

İşime yarayan video (SSAO'yu kapatmak için):
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı