HD7670M sistem GTA 4 oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 8.1
Konu dışı ama bir şey sormak istiyorum siz GTA 5'i 7670M ile 35 40 FPS arası oynuyorum diyorsunuz ben 8670M ile 25 FPS'yi göremiyorum bile hangi driverları kurdunuz ya da farklı bir ayar mı yaptınız ve hangi ayarlarda bu FPS'yi alıyorsunuz.

Windows 10 mu kullanıyorsunuz? AMD bazı eski ekran kartlarının sürücülerini Windows 10'a optimize etmemiş. Bundan dolayı da Windows 10'da 15 FPS alabiliyordum anca. 8.1'e geri döndüm ve sorun ortadan kalktı.

Hayır 8.1 kullanıyorum acaba sürücüleri nereden indirdiniz.

AMD'nin kendi sitesinden, Catalyst'in en güncel sürücüsünü indirdim. Ve diğer sorularınıza cevap olarak bilgisayara ayar yapmadım. Oyun içi ayarlarım ise şunlar;

-1024x768 çözünürlük
-Her şey düşükte
-FXAA açık
-Motion blur High'da.

AMD'nin kendi sitesinden, Catalyst'in en güncel sürücüsünü indirdim. Ve diğer sorularınıza cevap olarak bilgisayara ayar yapmadım. Oyun içi ayarlarım ise şunlar;

-1024x768 çözünürlük.
-Her şey düşükte.
-FXAA açık.
-Motion blur High'da.

Çok teşekkür ederim deneyeceğim bu arada sizin sistemin sanırım aynısı olan bir benchmark buldum bir bakabilirsiniz. Adam 1600 X 900 medium yapmış ayarları.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim deneyeceğim bu arada sizin sistemin sanırım aynısı olan bir benchmark buldum bir bakabilirsiniz. Adam 1600 X 900 medium yapmış ayarları.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam çözünürlüğü 768p yapsa texture quality Low diğerleri medium olacak şekilde ayarlasa 30 40 FPS civarı alır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı