HD7670M sistem Payday 2 oynatır mı?

437935

Hectopat
Makaleler
1
Oyunu aldım, şu ana kadar termal macunu değişemediğim için GeForce NOW üzerinden oynuyordum. Ama artık termal macunu değiştiğim için ve görüntü bozulmaları, gecikme vs. yüzünden sistemimde deneyeceğim. 60FPS alsam bana yeter. Optimizasyonu kötü bir oyun olduğunu söylüyorlar ama nasıl bilemiyorum. Sizce bu sistemde 60 FPS alabilir miyim? Akıcı oynayabilir miyim?

GPU: AMD Radeon HD7670M 2 GB, Intel HD4000 -- CPU: Intel Core i5 3210M 2,50 GHz -- 8 GB DDR3 RAM (4x2 Dual Channel, 1600 MHz) -- Windows 8.1 sl X64 -- 240GB SSD -- 1TB HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
PAYDAY 2oynayabilmek için minimum sistem gereksinimleri ise şunlardır:
  • İşletim Sistemi: Win XP SP3.
  • İşlemci: Intel Duo Core 2 GHz.
  • RAM: 2 GB.
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 2600.
  • Hard Disk: 13 GB.
  • DirectX: 9.

Payday 2oynayabilmek için minimum sistem gereksinimleri ise şunlardır:
  • İşletim Sistemi: Win XP SP3.
  • İşlemci: Intel Duo Core 2 GHz.
  • RAM: 2 GB.
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800 / ATI Radeon HD 2600.
  • Hard Disk: 13 GB.
  • DirectX: 9.

Dostum o kadarını ben de biliyorum. Ama oyunun optimizasyonu kötü olduğu için bunlar pek de inandırıcı gelmiyor. Yoksa ben de biliyorum sistem gereksinimlerinin düşük olduğunu.

----------

Oynatacığını düşünüyorum 30 FPS'i kesin geçer ama 60'ı bilmiyorum.

Ben de öyle bir şey bekliyorum. Yeter ki şu GeForce NOW'daki gecikmeden kurtulayım. 75 Mbps'de 720P'de bile gecikme oluyor.

Dostum o kadarını ben de biliyorum. Ama oyunun optimizasyonu kötü olduğu için bunlar pek de inandırıcı gelmiyor. Yoksa ben de biliyorum sistem gereksinimlerinin düşük olduğunu.

----------

Ben de öyle bir şey bekliyorum. Yeter ki şu GeForce NOW'daki gecikmeden kurtulayım. 75 Mbps'de 720P'de bile gecikme oluyor.

50Mbps de rahat oynuyordum sizinki garipmiş. (30FPS ve otomatik ayarını seçip deneyin)
Oyun 70GB zaten (oyunun özelliklerinden sonra DLC kısmından Soundtrack'i kapatın) indirin.
İndirirken de 30-35GB'ye indiriyor.
720p Low da 35-50FPS arası bir şey olur tahminimce.
Matematiksel hesaplarıma göre 35GB'yi 1 saatte indirirsiniz 9Mb/s sabit hızda iken.

50Mbps de rahat oynuyordum sizinki garipmiş. (30FPS ve otomatik ayarını seçip deneyin)
Oyun 70GB zaten (oyunun özelliklerinden sonra DLC kısmından Soundtrack'i kapatın) indirin.
İndirirken de 30-35GB'ye indiriyor.
720p Low da 35-50FPS arası bir şey olur tahminimce.
Matematiksel hesaplarıma göre 35GB'yi 1 saatte indirirsiniz 9Mb/s sabit hızda iken.

GTA V'yı 3-4 saatte indirmiştim. Ve GTA V'de FPS 1024x768 düşük ayarlarda 25-40 FPS civarıydı. FPS çok dalgalı olmasın, dalgalanmazsa sabit 45FPS bile yeter. Deneyeceğim, teşekkürler.

Zaten oradan yola çıktım. GTA V'yi 3-4 saatte indirdiyse bunu da 45DK-1 saat gibi bir sürede indirir gibi.

Ben öyle hesaplamıyorum.
Oyunun toplam MB'sini(mesela 10GB 10000 MB) internet hızına bölün(örnek 10000 MB bölü 5MB)
Çıkan sonucu 60'a bölün (10000/5=2000/60=33.3dk)
Bunu günlük hayatınızda kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı