I
insitiable_54
Ziyaretçi
Rakamları görüyor olmam kafamdaki soru işaretlerini gidermiyor. Matematikte aynen böyle rakamları görüyor olmak işlemin sonucunu vermiyor, yani bilmek lazım.
Matematik Hocam bana, Ekran kartlarını öğretmediği için ayıp etmiş, kendisini şiddetle kınıyorum.
Hocam bu kadarı kâfi idi Teşekkür Ederim
Aslında bana lazım olan, Ekran Kartı Özelliklerinin daha detaylı olması (anlatılması) imiş.
Konu kilitlemek ne demek, yardımcı olmak istemiyorsanız bölümleri ve forumu kilitleyin, sadece kendi üyeleriniz aranızda takılın.
Yardım etmediğiniz yetmiyor gibi, dalga geçiyor ve yardım edene de mani oluyorsunuz. Bu yaptığınız terbiyesizlik ve ahlaksızlıktır.
Açtığım konunun kilitlenmesi de, az önce bahsettiğiniz gibi Diktatör yönetimin bir parçasıdır.
Matematik Hocam bana, Ekran kartlarını öğretmediği için ayıp etmiş, kendisini şiddetle kınıyorum.
Satılmakta olan bütün 7770'lerin gpu frekansları 1000 mhz'den başlıyor ve oc edition'lu bazı modellerde 1150'ye kadar çıkıyor.
Hocam bu kadarı kâfi idi Teşekkür Ederim
Aslında bana lazım olan, Ekran Kartı Özelliklerinin daha detaylı olması (anlatılması) imiş.
Bende sizi adam sanırdım, hem karakterinizi belli ettiniz, hem de renginizi siyaset bölümü mü burası.Recep Baltaş dedi:Vurguyu öğrenememiş bu da. Yeni eğitim sistemi bi boka yarasaydı şu an zaten diktatörlükle yönetilmezdik...
Konu kilitlemek ne demek, yardımcı olmak istemiyorsanız bölümleri ve forumu kilitleyin, sadece kendi üyeleriniz aranızda takılın.
Yardım etmediğiniz yetmiyor gibi, dalga geçiyor ve yardım edene de mani oluyorsunuz. Bu yaptığınız terbiyesizlik ve ahlaksızlıktır.
Açtığım konunun kilitlenmesi de, az önce bahsettiğiniz gibi Diktatör yönetimin bir parçasıdır.