HD7750 - HD7770 Ekran Kartı 2

• Konuyu başlatan insitiable_54
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 862
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
I

insitiable_54

Ziyaretçi
Rakamları görüyor olmam kafamdaki soru işaretlerini gidermiyor. Matematikte aynen böyle rakamları görüyor olmak işlemin sonucunu vermiyor, yani bilmek lazım.
Matematik Hocam bana, Ekran kartlarını öğretmediği için ayıp etmiş, kendisini şiddetle kınıyorum.

Satılmakta olan bütün 7770'lerin gpu frekansları 1000 mhz'den başlıyor ve oc edition'lu bazı modellerde 1150'ye kadar çıkıyor.

Hocam bu kadarı kâfi idi Teşekkür Ederim
Aslında bana lazım olan, Ekran Kartı Özelliklerinin daha detaylı olması (anlatılması) imiş.

Recep Baltaş dedi:
Vurguyu öğrenememiş bu da. Yeni eğitim sistemi bi boka yarasaydı şu an zaten diktatörlükle yönetilmezdik...
Bende sizi adam sanırdım, hem karakterinizi belli ettiniz, hem de renginizi siyaset bölümü mü burası.
Konu kilitlemek ne demek, yardımcı olmak istemiyorsanız bölümleri ve forumu kilitleyin, sadece kendi üyeleriniz aranızda takılın.
Yardım etmediğiniz yetmiyor gibi, dalga geçiyor ve yardım edene de mani oluyorsunuz. Bu yaptığınız terbiyesizlik ve ahlaksızlıktır.
Açtığım konunun kilitlenmesi de, az önce bahsettiğiniz gibi Diktatör yönetimin bir parçasıdır.

Ortamı niye bu kadar geriyorsun ?
Rakamlarla aran iyiyse bu tür soruları sormana gerek yok, gördüğün üzere 7770 > 7750 'den büyük. Dolasıyla 7750 nin üst versiyonu olarak 7770 çıkmış.
Halen neyin derdindesiniz ?
Recep Baltaş'ın söylediği gayet açık
7750 yazıyor ve 7770 yazıyor. => Demek istediğini ve vurguyu net olarak algısanız kalkıpta o tarz bir cevapla karşılık vermezdiniz.
Hangi sayının büyük ve hangi sayının küçük olduğunu bilebilecek durumdasınız diye varsayıyorum.
Ve bu konu ile ilgili son yorumumu yapmış bulunmaktayım.

Ne Ekran kartının 7750 oluşu ne de 7770 oluşu beni ilgilendirmiyor.
Ben aralarındaki farkı sordum sadece, sayıları ayırt edemeyecek kadar salak değiliz çok şükür.
Önce çıkmış, sonra çıkmış kart, bundan banane benim sorum gayet açık ve net
7750 ile 7770 arasındaki fark nedir ?
Bana kimseyi savunmayın kimin ne demek istediğini gayet iyi anlıyorum.
Ben istediğim yanıtı almadan konu kilitlemek ne demek.

Benim soruma verilecek cevap;
toughguy dedi:
Satılmakta olan bütün 7770'lerin gpu frekansları 1000 mhz'den başlıyor ve oc edition'lu bazı modellerde 1150'ye kadar çıkıyor.
bu kadardı.
Sayıları ayırt edip, edemediğimin tartışması değil, soruma verilen cevabı siyaset yaparak eleştirip, ülkenin yönetim şekliyle bağdaştırılması hiç değildi.

HD 7750 ve HD 7770 arasındaki fark basitçe performans farkı, şimdi burada kartların tüm geçmişini anlatıp uzatmamıza gerek yok. Basitçe performans farkı var, HD 7770 daha performanslı. ;)

Ayrıca toughguy arkadaşın mesajını sürekli alıntı yapıp "bu kadardı soruma yanıt aldım" yazıyorsunuz ancak arkadaş sadece HD 7770'in frekanslarını yazmış, sizin sorunuz HD 7750 ve HD 7770 arasındaki fark. Arkadaşımız farkı anlatmamış. ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı