HD7750 - HD7770 Ekran Kartı 3

• Konuyu başlatan insitiable_054
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 936
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
I

insitiable_054

Ziyaretçi
Terbiyesizliğin lüzumu yok kendi kendime cevap vermişim hesapta, Print al IP'leri karşılaştıralım hepbareber. Seviyesizliğinizin ve terbiyesizliğiniz bir örneğini daha görüyoruz sayenizde. Biz bu işlere yeni başlamadık siz sitedeki üyeleri kandırın. Gelin de size nasıl yasaklanıyor üye göstereyim (SimdiBul.net) size güvenen insanları mal yerine koyuyorsunuz resmen. Yok IP aynıymış kendi kendine yorum yapmışmış çocuk mu var karşınızda. Asıl Diktatörlük bu işte......! Kapak olsun. Seviyesiz insan şimdi bunu yasakla. İşinize gelene eyvallah gelmeyene yallah insanlarda sizi bi bok zannediyor. Görüşmek dileğiyle..! (Ki mutlaka görüşecez)

Edepsizliğin, terbiyesizliğin kimden geldiği belli.
Çocukça hareketler sergileyerek; kendinizi ne sanıyorsunuz ?
Madem bi boksun, 7750 ile 7770 arasında ne fark olduğunu neden bilmiyorsun ?
Bu kadar salak bir soru olur mu... İlla üslub bozduracaksınız. Haddinizi bilin.
Arasında ne fark var okuman yazman varsa ki var gibi görüyorsun.(olsaydı bakar inceler böyle bir konuyu açmazdın bile.)

Neyse, kendini bi bok sananlar kim belli. Yüzsüzlüğün bu kadarıda pes yani.

Bir çok da avukatı var ve saygısızlığı savunuyor üstüne o da kendini bi bok zannediyor. Ekran kartı özelliğini bilmekle (m)adam olmuşlar. Ama insan olamamışlar.

Senin gibi zihniyetler bunu avukatlık olarak yorumlar.
Kimin ne kadar insan olduğunu, bilen biliyor. Kendini daha fazla germ... Sana yüzsüzlük yapmamayı öneriyorum.

Ve seninle daha fazla muhattap olmayacağımı da belirtiyorum.

Bende seninle muhatab olmayacağım zaten muhatabım da sen değildin ama sende seviyesizliğini gösterdin. Adam burda bana hakaret ediyor dalga geçiyor yok diyorsun. Kendi kendine yorum yapmış diyor eyvallah diyorsun ben yüzsüzüm öyle mi. Sizin zihneyitiniz de belli yoruma gerek yok. Kapatın konuyu. İnsanlık diyorum sadece başka bişey değil. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

Bende seninle muhatab olmayacağım zaten muhatabım da sen değildin ama sende seviyesizliğini gösterdin. Adam burda bana hakaret ediyor dalga geçiyor yok diyorsun. Kendi kendine yorum yapmış diyor eyvallah diyorsun ben yüzsüzüm öyle mi. Sizin zihneyitiniz de belli yoruma gerek yok. Kapatın konuyu. İnsanlık diyorum sadece başka bişey değil. Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

Arkadaşım ne oluyor burda. Belki haklı olabilirsin ama böle yaparak kendini haklı gösteremezsin. Ben böle çok yaptım çocukken ama hiçbir zaman haklı görülmedim. Her ne olduysa oldu hakkını arayacaksan adam gibi ara hayvan gibi değil. Hayvan gibi aramakla hiçbir şey olmaz. Şuan seni anlıyorum bende hakkımı hayvan gibi arıyorum ama sonra eziliyorum içimde bir öfke birikiyor dayanamıyorum. Anlıyorum seni ama böle yapmanın hiçbir faydası yok içinde biriken öfkeni ise başka bir şekilde kus. Ağlayarak!

Şuan ezildiğini hor görüldüğünü düşünüyorsun. Ama böle boş gidersin. Bundan kurtulmanın tek yolu var istenmediğin yerde kalma. Seni kovuyor değilim. Zaten yıllarca başka evlerden kovuldum yani anlayacağın kovmaktan ve kovulmaktan nefret ederim. İstenmiyorsun sanırım bu forumda öyleyse git başka forumlara sana tüm bu yaptıklarını unut ve özür dile diyemem. İşte bu yüzden git. Ama gittikten sonra biriken öfkeni başkalarına kusma sonra yalnız olursun aynı benim gibi. Benim bu foruma gelmemin 3 sebebi var.

1. Benim hayalim Bilgisayar Mühendisi olup Microsoft , Apple vb. firmalarda çalışmak. Zaten daha önce baya bir bilgim vardı bu foruma bu bilgileri geliştirmek adına üye oldum.
2. Benim annem ve babam köyde yaşıyor ben ise İstanbul'da abimlerin yanında yaşıyorum. Yalnızım her ne kadar çok arkadaşım varsada hepsi benle dalga geçiyor. Hepsi bana gülüyor işte bende benle aynı kafada olan kişiler bulacağım için bu foruma geldim.
3. Chip'deki Recep Baltaş'ın bu forumda olduğunu gördüm. Nasıl mı ? "Steam'dan oyun satın alma" videosunda farkettim sonra "Recep'e Sor" videolarını izledim. Chip'den ne kadar bilgili olduğunu biliyordum bu forumda onun sayesinde daha çok bilgili olacağıma inandım ve geldim.

Sana söylecağim tek şey şu forumda kalma derim iki üyeliğin silinmiş bu 3.'sü istenmiyorsun sanırım. Başkalarına madam dediğine göre adamsın(!) Adamlar istenmediği yerde kalmazlar o zaman gerçek bir adam ol.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı