HD7770 Takınca sistem siyah ekran veriyor

Manhunt

Hectopat
Daha fazla  
Yeni ekran kartı aldım HD 7770 1GB DDR5. ama takınca siyah ekran veriyor. VGA dönüştürücü aldım, HDMI aldım ama hiç görüntü vermiyor. Kasa calısıyor her şey fan dönüyor ama çalısmıyor hatta ekran kartı LED bile sorunsuz gösteriyor, yeşil ısık ama bir türlü görüntü vermiyor. Eski driverleri bile güvenli mod'da DDU'da kaldırdım ama bir türlü görüntü alamadım. Anakartım G41-MXE 2.0.

Sistem özellikleri RAM: 4 GB
İşlemci: Intel Pentium E6500 2.98 GHz
PSU: 350W

NOT: BIOS'u güncelledım ama hala aynı :(

Reis vallaha gittim yaptırdım bilgisayarcıya para verdim, adam denedi çalıştı. Bana kendi eliyle verdi. Ama millet diyor PSU'dan dolayı. İnşallah PSU'dan dolayıdır, ekran kartı bozuksa kötü olur. GT630 var bir de bende. Onu takınca çalışıyor sıkıntı yok, bunu takınca görüntü vermiyor inşallah PSU'dan dolayıdır. 400W lazım en az zaten.

PSU yetmiyor olsa bile sistemi açarken 100% yükte açılmıyor. Hâliyle en azından bir oyuna veya yüke girene kadar görüntü vermesi lazım. Bilgisayarcıya para verip ekran kartında işlem mi yaptırdınız?
Eğer PSU çok dandikse başlangıçta da görüntü vermeyebilir. Başıma gelmişti HD 5770 kartta yaşadım böyle bir şey.

Aynen öyle. Görüntü vermiyordu gittim yaptırdım. Yine görüntü vermiyor ne yapacağımı bilmiyorum. PSU dandik ya da kalite olduğunu kasanın içini açarak öğrenebilir miyiz?

Evet var. Hatta ekran kartı çalışıyor. Yeşil ışık yanıyor led olarak, sorunsuz gösteriyor ama görüntü alamıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı