Ekran kartını takınca siyah ekran

MatSoline

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Gamer
Merhaba ,
Arkadaşımın bir sorunu size aktarmak istiyorum . Bana söylediğine göre ekran kartını taktığında bir süre sonra monitör siyah oluyormuş . Ama kasa halen çalışıyormuş . Ben sorumun PSU'dan olduğunu söyledim , sizler ne düşünüyorsunuz ? PSU kaç watt bilmiyorum ama ekran kartı HD2600 .

PSU 300 watt eski bir şeymiş .

RAM'leri kontrol edin. Kendi kartınızı, arkadaşınızın bilgisayarına takın ve bilgisayarı açmayı deneyin. Bilgisayar eğer açılırsa diğer kartta sorun var demektir. Eğer ki açılmazsa RAM'de sorun vardır.

Son düzenleme:
RAM'leri kontrol edin. Kendi kartınızı, arkadaşınızın bilgisayarına takın ve bilgisayarı açmayı deneyin. Bilgisayar eğer açılırsa diğer kartta sorun var demektir. Eğer ki açılmazsa RAM'de sorun vardır.
Oyunlarda alt+tab yapınca siyah ekran sorunun oluşma sebebi nedir? Monitörün HDMI kablosunu söküp takınca ekrana tekrar görüntü geliyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı