Hd7790 için Uygun Güç Kaynağı

Merhaba arkadaşlar , benim üzerinde max 450 watt yazan bir power ım var 7790 ekran kartı alıcam ama power ım yeterlı olucakmı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz . Şimdiden herkeze teşekkür ederim

Asus Hd7790 Directcu 2 Gddr5 1Gb 128Bit Amd Radeon Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Power ve ekran kartını paylaştım , kullanacagım dıger donanımlarıda paylasaiblirim gerekirse

Merhaba hocam eğer bu ekran kartını almadıysanız bende var. Kutusundan çıkarılmadı sıfır durumda. Vatan bilgisayardan aldım. Düşünürseniz size verebilirim.
Psu'da isterseniz elimde termaltake 530 w. 80+ plus var. Kutulu garantili.
onuda yeni almıştım bir aylık oda ancak psu kullanıldı. Ben 260 tl ye almıştım ama 150 tl sayabilirim psu'yu ihtiyacım yok şimdilik ona.

350 iyi bir rakamdır diye düşünüyorum. Ekran kartı dediğim gibi sıfır 270 tl'ye almıştım 2 haftalık 200 ona diyorum normalde ben 250 yazmıştım forumdan arkadaşlar 200'ze satılır sonuçta almışsınız dediler onlara uydum :)
Psu iin 260 tl vermiştim ama psu'yu kullandım onada 150 uygundur bence. Ekran kartı hiç kullanılmadı

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı