Geçen e-mail'imde güç kaynağımı belirtmeyi unutmuşum bunun hakkında bana kızacağını düşündüm ama birşey dememişsin. WIN-400 PS 300 W güç kaynağım var ( Kasanın üstünde Max outpot power is 300W yazıyor 300 dür heralde. Biliyorum ki bu ekran kartlarını benim güç kaynağı kaldırmaz kaldırsa bile sağlıklı olmaz.(Ben direk kaldırmaz dedim ama sen kaldırır senin güç kaynağı diyorsan hiç uğraşmayalım yeni güç kaynağı ile O yüzden bana uygun fiyatlı bir güç kaynağı önerir misin ?
VATAN COMPUTER - HIGH POWER - COOLMAX 450W AKTİF PFC GÜÇ KAYNAĞI - Güç Kaynağı
Gönül ister bunu ama biraz pahalı gibi 89 TL
Ama bulamazsam buna mecbur kalıcam o kesin 
VATAN COMPUTER - HIGH POWER - HPC-350 350W GÜÇ KAYNAĞI - Güç Kaynağı
Birde bunu düşündüm daha ucuz diye. Şu kriteride belirtmek isterim ki alacağım güç kaynağı şu senin belirttiğin ekran kartlarını ve benim bilgisayarı kaldırsın yeter.Yani bana ilerde bilgisayarı yeniden güncellersin o yüzden yüksek al sonra uğraşma diye pahalı güç kaynakları yollama. Şu aşağıdaki ekran kartlarını ve benim bilgisayarı sorunsuz kaldırabilecek söylediği değeri tamamen verebilecek bir güç kaynağı istiyorum ki ekran kartında olduğu gibi ne kadar ucuz benim için o kadar iyidir
VATAN COMPUTER - HIGH POWER - COOLMAX 450W AKTİF PFC GÜÇ KAYNAĞI - Güç Kaynağı
Gönül ister bunu ama biraz pahalı gibi 89 TL
VATAN COMPUTER - HIGH POWER - HPC-350 350W GÜÇ KAYNAĞI - Güç Kaynağı
Birde bunu düşündüm daha ucuz diye. Şu kriteride belirtmek isterim ki alacağım güç kaynağı şu senin belirttiğin ekran kartlarını ve benim bilgisayarı kaldırsın yeter.Yani bana ilerde bilgisayarı yeniden güncellersin o yüzden yüksek al sonra uğraşma diye pahalı güç kaynakları yollama. Şu aşağıdaki ekran kartlarını ve benim bilgisayarı sorunsuz kaldırabilecek söylediği değeri tamamen verebilecek bir güç kaynağı istiyorum ki ekran kartında olduğu gibi ne kadar ucuz benim için o kadar iyidir