HD7850 Ekran Dalgalanması

Arkadaşlar monitörüm dvi girişli.

Kart sorunluymuş gibi HD7000 serisi sorunluymuş gibi konuşmamalıyız bence. Kartta sorun yok ekranlarda sorun var. Hani anlamayan kişi veya yeni kasa alacak olan kişi direk HD7000 serisinden soğuyor. Kart sağlam bir kart ve yeni kasa toplayacak kişiler bu kartlardan birini alırsa yanında yeni bir monitörde almalı.

Hocam sende full ayarlarda League Of legends oyununda kasma yapıyor mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sistemimde seninkiyle aynı demekki kartta problem var yada başka bir parçada yine garantiye götürmeye çalışayım o zaman....

Ama sen sonradan oldu yazmışsın. Sonradan yüklediğin program veya virüs gibi şeyler yapabilir. Format atsan düzelebilir belki. Ama tam bilmiyorum yine de arkadaşlardan fikir al. Sadece benim düşüncem bu.

Mesajım da yazdığım gibi. Bu kart vga ve dvi de dalgalanma yapıyor. Çevrende varsa hdmi destekli bir monitör ile dene yüzde seksen ihtimalle dalgalanma olmayacak. Yani monitör ile ilgili senin sıkıntı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı