HD8350 alınır mı?

200 TL'ye 2. el şekilde buldum. Haftaya kadar satılmaz ise alacağım alınır mı sizce? Rust GTA V kaldırır mı?
Diğer özellikleri de yazarsan daha iyi bir tahminde bulunabiliriz. Belki işlemcine darboğaz yapar. Bilemeyiz.

Benim 2013'te bir laptopum vardı içinde HD8730M 8 GB DDR3 RAM i5 3.nesil işlemci vardı GTA 5 768p high MSAA kapalı olacak şekilde 45-60FPS
CS:GO 768p Ultra 90FPS'de açıyordum AMD her zaman iyi oynatan bir kart Rust bilemem ama GTA rahat oynarsın.

Hocam alma amacınızı bilmiyorum oyun oynamak içinse önermem. 10 yıl öncesinin oyunlarını oynarsınız anca. 200 lira dahi verilmez 1 2 k civarında 770 daha da sınırları zorlayarak bu piyasada 97 gibi ürünler öneririm. Açıkçası şu anki piyasaya bakılırsa 2000 TL'yi gözden çıkarmanız lazım. Zaten bir ekran kartı için oyun oynayacaksanız en kötüsü o da dediğim gibi ikinci el 200 liranız çöp olmasın yani.

200TL'den bahsediyoruz bu zamanda ne olursa olsun ucuz ekran kartı bulmak zor.

Bu sisteme o grafik kartı alınmaz o paraya ekran kartı alacağına 150lira daha ekle bir RAM daha al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…