HD8350 alınır mı?

Ekran kartım bozulmuştu şu anda HD4450 kullanıyorum ve mc/lol hariç bir şey oynayamıyorum GT 730 yeter mi peki?

GT 730 bu karttan daha iyi dostum yeter.

Dostum benim düşüncem biraz daha para biriktir 1K civarı para kastığında daha güzel şeyler alabilirsin yövmiyeli işe girsen haftada 1, 2 gün 1 aya elindeki para ile yaparsın 1K ya belki de o fiyata arkadaşın dediği gibi RX 550 civarı kartlar alabilirsin işini de çok güzel görebilir. Not durumunu bilmiyorum lakin dediğim olay mantıklı.

GT 730 bu karttan daha iyi dostum yeter.

Dostum benim düşüncem biraz daha para biriktir 1K civarı para kastığında daha güzel şeyler alabilirsin yövmiyeli işe girsen haftada 1, 2 gün 1 aya elindeki para ile yaparsın 1K ya belki de o fiyata arkadaşın dediği gibi RX 550 civarı kartlar alabilirsin işini de çok güzel görebilir. Not durumunu bilmiyorum lakin dediğim olay mantıklı.

Durumum ortalama şu anki kart ile sadece lol/mc falan oynayabiliyorum 15 tatilde ve yazın işe gireceğim elektronikçide çalışmayı düşünüyorum aylık 800 TL kazansam 2400+harçlıkları biriktirip aileminde desteği ile 4000 civarı bütçem olacak bu para toplama aşamasında can sıkıntımı gidersin diye alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı