Çözüldü HDD %100 Çalışıyor

• Konuyu başlatan Mdgoz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 15.729
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mdgoz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar daha önce sabit disk %100 çalışıyor diye konu açmıştım ve bad sactor hatası olduğuna karar vermiştik ve yeni hdd alın demiştiniz.
  • Seagate 3.5" 1Tb Barracuda Sata 3.0 64Mb Cache 7200Rpm Harddisk
Bu ürünü aldım ve bugün elimde olan orijinal Windows 8 kurulumunu yaptım. Birazdan Windows 8.1'e yükselteceğim fakat %100 sorunu bu HDD üzerinden devam ediyor. Ne yapacağım hakkında en ufak fikrim yok.
Çalışan programların hdd üzerinde hiç bir etkisi gözükmediği halde %100 devam ediyor. Acaba Sata kablosunu değiştirsem bu sorundan kurtulabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
UEFI Windows 8.1.3 kurulumu gerçekleştirin. BIOS'u da defaulta alın. Sorun devam ederse bilgilendirin. OneDrive Technopat'ın trafiğine dayanamıyor maalesef. MD5, SHA1 ile ya da ISO'nun adıyla bulmayı deneyin.

MD5 Hash keyi ile aratıp çıkan sonuçlardan indirebilirsiniz. Şimdilik OneDrive kaynaklı sorunlar mevcut indirme linkinde.
MD5 Hash ile nasıl indirebilirim? Bu konu hakkında pek fazla bilgim yok. Yardımcı olursanız çok makbule geçer. :)

Anlamayacak bir şey yok. Değerleri aratacaksın işte. Çıkan sonuçlardan bul.
Özür dilerim ama yapamadım. Değerleri nasıl aratabilirim? Biraz daha anlayabileceğim şekilde konuşabilir misiniz? Cahilliğime verin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı