Endless50 Kilopat Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ocak 2025 #1 250 GB'lik HDD'yi HDD Regenerator programı ile düzeltmeye çalıştım ancak bir yerden sonra diski tamamlamadan durdu. Bad sectorleri nasıl düzeltirim?
250 GB'lik HDD'yi HDD Regenerator programı ile düzeltmeye çalıştım ancak bir yerden sonra diski tamamlamadan durdu. Bad sectorleri nasıl düzeltirim?
EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.186 Çözümler 6 25 Ocak 2025 #2 Endless50 dedi: 250 GB'lik HDD'yi HDD Regenerator programı ile düzeltmeye çalıştım ancak bir yerden sonra diski tamamlamadan durdu. Bad sectorleri nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Bad sectorler düzeltilemez hocam, ömrü bitene kadar kullanırsınız, sonra değiştirmeniz gerekir hard diski sağlığı kaçta? Artı 0 Eksi
Endless50 dedi: 250 GB'lik HDD'yi HDD Regenerator programı ile düzeltmeye çalıştım ancak bir yerden sonra diski tamamlamadan durdu. Bad sectorleri nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Bad sectorler düzeltilemez hocam, ömrü bitene kadar kullanırsınız, sonra değiştirmeniz gerekir hard diski sağlığı kaçta?
D denoxx Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #3 Endless50 dedi: 250 GB'lik HDD'yi HDD Regenerator programı ile düzeltmeye çalıştım ancak bir yerden sonra diski tamamlamadan durdu. Bad sectorleri nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Sağlığı ne durumda? HD tuneden health kısmını atınız. Artı 0 Eksi
Endless50 dedi: 250 GB'lik HDD'yi HDD Regenerator programı ile düzeltmeye çalıştım ancak bir yerden sonra diski tamamlamadan durdu. Bad sectorleri nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Sağlığı ne durumda? HD tuneden health kısmını atınız.