HDD Bad Sector problemi

Yeni bir HDD veya SSD almak sorunu tamamen çözebilir mi?

• Hayır, çözemez.

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    3

meliherencicen

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Benim bir dizüstü bilgisayarım var. Bu dizüstü bilgisayarı oyunu açık bırakmak için kullanıyorum sadece. Son günlerde pek kullanmıyordum ve günler sonra kullanmaya başladığımda HDD'den bir ses duymaya başladım ve oyunu açtıktan yaklaşık 10-15 dakika sonra oyunun kendi kendine kapandığını gördüm. HD Tune programı ile Error Scan yaptım ve 1 bad sector buldu. Bulduğu anda HDD'den çok yoğun bir cızırtı sesi gelmeye başladı yaklaşık 45 saniye boyunca. Ben bu bilgisayarı sadece oyunu açık bırakmak için kullanıyorum başka bir kullanım amacım yok. Bu HDD'yi düzeltebilme şansım var mı? Yeni HDD veya SSD alırsam bu oyunun kapanma problemi %100 çözülür mü? Diğer SSD'li bilgisayarımda bir problem yok hatta dizüstü bilgisayarımı formatladım daha öncesinde bad sector 2 idi şimdi ise 1'e düştü. Sorun hala devam ediyor. Yeni bir HDD veya SSD almak sorunu kökten çözer mi?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı